Autor:

Drůbeží knedlíčková polévka

Střední
Ingredience
Mléko 1/4 l
Sůl  
Máslo 25 g
Polohrubá mouka 125 g
Muškátový oříšek  
Vejce 2 ks
Drůbeží vývar 400 ml
Sherry 2 lžíce
Kerblík
a pažitka
1 svazek

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Mléko svaříme s trochou soli a máslem. Přidáme mouku a muškátový oříšek a mícháme tak dlouho, až se těsto odděluje od sebe. Poté kastrol sejmeme z plotny a do těsta postupně vmícháme vejce. Zahřejeme drůbeží vývar a sherry. Z těsta odkrajujeme 2 lžičkami namáčenými ve studené vodě malé knedlíčky, které necháme v horkém vývaru asi 10 minut táhnout. Nakonec do polévky přidáme nasekané bylinky a podáváme se slaným pečivem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Kotleta s rajčaty a bramborami Rychlé zdravé večeře od pondělí do pátku Články z

Komentáře k receptu: Drůbeží knedlíčková polévka

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

7 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první 7 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první
Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět? Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět?
Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad! Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web