Autor:

Drůbeží polévka

35 minut PT0H35M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Kuřecí prsa 250 g
Olivový olej 1 lžíce
Cuketa 300 g
Cibule 2 ks
Zeleninový vývar
koncentrovaný
600 ml
Špagety
nebo dlouhé nudle
80 g
Petrželka 1/2 svazek
Citron
(nejlépe v bio kvalitě)
1 ks
Sůl
na dochucení
 
Pepř mletý
na dochucení
 
Drůbeží polévka

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Omyté maso nakrájejte na kousky.
Na rozehřátém oleji v hrnci osmažte na plátky nakrájené cukety a kostičky cibule, přidejte vývar, 200 ml vody a kousky masa. Uveďte do varu, osolte a opepřete. Povařte asi 10 minut.
Do polévky přidejte těstoviny a povařte ještě 8 minut.
Dochuťte citronovou šťávou a noste na stůl posypané nasekanou petrželkou promíchanou s citronovou kůrou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
4+
2.5 2 5 1
Reklama
Těstovinová rýže s krevetami Originální italské večeře od pondělí do pátku Články z

Komentáře k receptu: Drůbeží polévka

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 ranních návyků, po kterých se bohužel přibírá 5 ranních návyků, po kterých se bohužel přibírá
Jitka Schneiderová v další řadě První republiky: Koho bude hrát a jak její postava zamíchá kartami? Jitka Schneiderová v další řadě První republiky: Koho bude hrát a jak její postava zamíchá kartami?
Hladké tělo bez chloupků, perfektní příprava na léto Hladké tělo bez chloupků, perfektní příprava na léto
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web