Autor:

Drůbeží jatýrka se smetanou

Snadné
Ingredience
Drůbeží játra 500 g
Cibule 1 ks
Gulášové koření 1 lžíce
Majoránka 1 špetka
Masox 1 kostka
Olej  
Mouka 2 lžíce
Zakysaná smetana 2 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vnitřnosti

Na oleji orestujeme cibulku, přidáme játra nakrájená na menší kousky, 1 lžíci gulášového koření. Podlejeme vodou, dáme masox a 10 minut dusíme. Smícháme 2 lžíce zakysané smetany se 2 lžícemi mouky a přidáme do podušených jater. Chvíli povaříme a ochutíme majoránkou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 2x)
Bramborový šumavský toč se zelím Recepty na víkend: Lidová domácí čtveřice Články z

Komentáře k receptu: Drůbeží jatýrka se smetanou

Komentáře

  1. dáda a luky   28.11.2013 | 14:05 | reagovat | závadný

    Bylo to výborné

  2. luky vopravil   28.11.2013 | 13:34 | reagovat | závadný

    :-)) Přidali jsme tam vepřové maso a bylo to výborné. :-) ;-)
    <3

  3. Jana Kutačová   12.12.2006 | 11:04 | reagovat | závadný

    Zapomněla jsem vložit své jméno:o(

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Horoskop na další týden: Krysy zazáří v práci a Koňům splní partner tajné přání Horoskop na další týden: Krysy zazáří v práci a Koňům splní partner tajné přání
Nahá jóga: Podívejte se na dechberoucí fotografie! Nahá jóga: Podívejte se na dechberoucí fotografie!
Jeden lék, mnoho podob: Kdy užít pilulku, kdy sirup a kdy třeba čípek? Jeden lék, mnoho podob: Kdy užít pilulku, kdy sirup a kdy třeba čípek?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web