Autor:

Domácí klobásy

Střední
Ingredience
Hovězí maso 3 kg
Sůl 230 g
Pepř mletý 30 g
Česnek 150 g
Paprika - sladká 4 balíček
Kmín 20 g
Skopové maso 2 kg
Vepřové maso
plec, bůček
5 kg
Paprika
pálivá
2 balíček
Zázvor
a nové koření
1 lžička
Sanitrová směs 50 g

Postup přípravy:

Zařazení: Maso

Skopové a vepřové maso pomeleme najemno, hovězí pomeleme na větší kousky. Vše řádně promíchat a nechat 2 dny uležet.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Carbonnade à la Flamande Belgické speciality Články z

Komentáře k receptu: Domácí klobásy

Komentáře

  1. FiatFerda   08.11.2010 | 21:30 | reagovat |

    Klobásy podle tohoto receptu jsou výborné. Letos už jsme měli tu čest je udělat. Děkuji za výborný recept. ;-)

  2. Tereza J.   20.11.2007 | 21:04 | reagovat |

    Sanitra je dusičnan sódny a dostať ju v drogérii.

  3. gaba alhaba   20.11.2007 | 20:43 | reagovat |

    co to je sanitru a kde to seženu?

  4. Karin Vantuchova   21.08.2007 | 8:02 | reagovat |

    Jak dlouho se to udi a pri jake teplote ?

  5. luda   31.01.2007 | 19:25 | reagovat |

    Nacpat do střev a vyudit

1 2 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních
Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne! Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne!
Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web