Autor:

Dobrá frankfurtská polévka

Porce: 5
Ingredience
Cibule 1 ks
Sádlo 2 lžíce
Hladká mouka 2 lžíce
Hovězí vývar 1,2 l
Brambory 300 g
Česnek 2 stroužek
Paprika - sladká 2 lžička
Párky 200 g
Sůl  
Pepř mletý  

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Cibuli nakrájíme najemno. V kastrolu ji na lžíci sádla orestujeme, zaprášíme moukou a asi 1 minutu za stálého míchání restujeme. Přisypeme papriku, aby se v tuku rozpustila. Za stálého míchání vzniklou cibulovou jíšku s paprikou zalijeme chladným vývarem. Jíšku řádně rozšleháme metličkou a polévku přivedeme k varu.
Přidáme brambory - oloupané a nakrájené na kostičky, dochutíme solí, pepřem a prolisovaným česnekem.
Stáhneme oheň na třetinu a pomalu vaříme za občasného míchání do změknutí brambor.
Párky nakrájíme na kolečka, zprudka krátce opečeme v pánvi na lžíci sádla, přidáme do polévky a ještě krátce povaříme, aby se spojily chutě.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Gastronomické poklady šťavnaté Brazílie Články z

Komentáře k receptu: Dobrá frankfurtská polévka

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

7 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první 7 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první
Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět? Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět?
Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad! Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web