Autor:

Dobrá frankfurtská polévka

Porce: 5
Ingredience
Cibule 1 ks
Sádlo 2 lžíce
Hladká mouka 2 lžíce
Hovězí vývar 1,2 l
Brambory 300 g
Česnek 2 stroužek
Paprika - sladká 2 lžička
Párky 200 g
Sůl  
Pepř mletý  

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Cibuli nakrájíme najemno. V kastrolu ji na lžíci sádla orestujeme, zaprášíme moukou a asi 1 minutu za stálého míchání restujeme. Přisypeme papriku, aby se v tuku rozpustila. Za stálého míchání vzniklou cibulovou jíšku s paprikou zalijeme chladným vývarem. Jíšku řádně rozšleháme metličkou a polévku přivedeme k varu.
Přidáme brambory - oloupané a nakrájené na kostičky, dochutíme solí, pepřem a prolisovaným česnekem.
Stáhneme oheň na třetinu a pomalu vaříme za občasného míchání do změknutí brambor.
Párky nakrájíme na kolečka, zprudka krátce opečeme v pánvi na lžíci sádla, přidáme do polévky a ještě krátce povaříme, aby se spojily chutě.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Fenyklové tartaletky s kozím sýrem Fenyklová revoluce Články z

Komentáře k receptu: Dobrá frankfurtská polévka

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky? 5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky?
Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat! Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat!
Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla o 30 kilogramů! Jak? Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla o 30 kilogramů! Jak?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web