Dietní roláda

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
  • Těsto
    • 1
      hrnek celozrnná mouka
    • 3
      lžíce cukr krupice
    • 2
      ks bílek
    • 3
      lžíce med
    • 1
      hrnek mléko nebo kefír
    • 1
      kelímek nízkotučný jogurt malý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Vyšlehejte z bílků sníh a postupně přidávejte mouku a další ingredience, až vznikne hladké těsto, to nalijete na pečící papír a vyrovnáte.
2
Pečte cca 20 min na stupeň 7.
3
Na hotové těsto mažte náplň (cokoliv, např. odtučněný tvaroh s marmeládou, pudink...) a zaviňte.
Zařazení: Moučníky Koláče

Komentáře k receptu

  • Terka Nesvatbová
    Terka Nesvatbová |

    8. 3. 2007 16:47

    no ja med vždy tepelně upravovala tak to asi zaleži na každem jak se k tomu posatví:))

  • Tereza Jarčušková
    Tereza Jarčušková |

    7. 3. 2007 07:15

    Ďakujem:)))

  • MartinV
    MartinV |

    6. 3. 2007 23:33

    Dle Ajurvédy se nemá med tepelně upravovat, raději tedy použít komplet hnědý surový cukr, a med třeba do náplně ...

  • Terka Nesvatbová
    Terka Nesvatbová |

    6. 3. 2007 20:11

    med není nutnost, v podstatě to muže osladit čimkoli, ten med je tam jen aby byla rolada vice "zdravá":)

  • Tereza Jarčušková
    Tereza Jarčušková |

    5. 3. 2007 15:39

    Terka, prosím vás, je tam ten med nutný alebo možno zvýšiť podiel cukru ?