Autor:

Cuketový slaný nákyp

Střední
Ingredience
Cuketa
Středně velká
1 ks
Brambory 3 ks
Sýr Niva 150 g
Vejce 2 ks
Strouhanka  
Česnek  
Sůl  
Bazalka  

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Ze zeleniny

Oloupanou cuketu a brambory nastrouháme do mísy (cuketu na hrubo, brambory na jemno) a vymačkáme přebytečnou vodu. Přidáme nastrouhanou Nivu, 2 celá vejce, bazalku, osolíme a přidáme prolisovaný česnek dle chuti (pozor Niva je sama o sobě dost slaná!). Přidáme strouhanku, až bude mít těsto správnou konzistenci - nesmí téct. Těsto přendáme do vymazaného a strouhankou vysypaného pekáče nebo plechu s vyšším okrajem. Pečeme na 200 °C asi tak 40 minut.

Podáváme se zeleninovým salátem, případně i s vařenými brambory.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Ančovičkový salát s kapary Recepty z ostrova Sardinie Články z

Komentáře k receptu: Cuketový slaný nákyp

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web