Autor:

Cuketová turšija

90 minut PT0H90M
Střední
Zelenina
Cuketa
3 díly
 
Červená paprika
2 díly
 
Cibule
1 díl
 
Na 7 kg směsi
Česnek 200 g
Olej 200 ml
Ocet 200 ml
Cukr 200 g
Sůl  

Postup přípravy:

Cuketu nakrájíme na plátky, papriku na proužky a cibuli na kolečka. Promícháme. Přidáme na plátky nakrájený česnek, olej, ocet, cukr a sůl podle chuti. Promícháme a necháme 3 hodiny odležet. Potom vložíme do sklenic, uzavřeme a krátce sterilizujeme (jen aby chytilo víčko). Pokud máme směsi méně jak 7 kg, množství ostatních ingrediencí si přepočítáme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Šťavnaté hruškové speciality - 1. díl Články z

Komentáře k receptu: Cuketová turšija

Komentáře

  1. Tereza Jarčušková   15.05.2006 | 7:06 | reagovat |

    Lenka, všade tam, kde by ste použili kyslé uhorky, čalamádu a pod. Pred použitím dávam fľašku do chladničky, my máme radi studené.

  2. Lenka   12.05.2006 | 13:30 | reagovat |

    K čemu toto používáte? Jako čalamádu, ajvar? Doporučte!

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Výraz v obličeji prozradí i to, co nechcete. Jak se v něm vyznat? Výraz v obličeji prozradí i to, co nechcete. Jak se v něm vyznat?
Trápí vás pupínky i v dospělosti? Víme, jak na to! Trápí vás pupínky i v dospělosti? Víme, jak na to!
Přivolejte si lásku pomocí karmy: Jak se naučit magický rituál Přivolejte si lásku pomocí karmy: Jak se naučit magický rituál
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web