Autor:

Cuketová polévka II.

Střední
Ingredience
Cuketa 2 ks
Cibule  
Česnek 1 stroužek
Oregáno  
Sůl  
Máslo  
Hladká mouka  
Mléko
a voda (1:1)
 
Cuketová polévka II.

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Na másle podusíme cibulku, uděláme jíšku, zalijeme vodou, přidáme nastrouhanou cuketu, osolíme a chvíli povaříme. Pak přidáme mléko, česnek a oregáno, chvíli pvaříme. (Pozor, při varu hodně vyběhne - volit větší hrnec).

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 3 x
1-
4.67 3 5 1
Reklama
Bramborový krém se sýrem Jak připravit sobotní oběd z farmářského trhu Články z

Komentáře k receptu: Cuketová polévka II.

Komentáře

  1. cuoco   14.09.2011 | 14:28 | reagovat |

    <3 A ked sa prida trochu fialovej mrkve petrzlenovej vnate cesnakovej pazitky ,chilli a kopru je uplne super :-*

    1. Zita Matejkova   14.09.2011 | 14:36 | reagovat |

      No koukám, že tobě to šlo :-\ ;-)

    2. Zita Matejkova   14.09.2011 | 14:37 | reagovat |

      A mně už taky, ale máme ji každý jinou ;-) fialovou mrkev neznám.

      1. cuoco   14.09.2011 | 15:07 | reagovat |

        Povodna 'diva mrkva je fialova" tu si v 16 storoci Holandania vyslachtili na oranzovu ale pri tom stratili vela vitaminov a chute. Ta fialova je ovela lepsia-zdravsia a sladsia. 8-)
        http://www.ireceptar.cz/zahrada/mrkev-muze-byt-i-oranzova/
        http://www.carrotmuseum.co.uk/history.html

        1. Zita Matejkova   14.09.2011 | 15:09 | reagovat |

          Dík za info ;-) ;-)

  2. Zita Matejkova   14.09.2011 | 13:47 | reagovat |

    Dobrá, dávám víc česneku. ;-)

  3. cook   10.09.2011 | 21:51 | reagovat |

    vyborne...existuje spousta variant, ja zahustuju pouze trochou bramborove kase v prasku:) je to rychlejsi a stejne dobre

  4. Eva P.   04.12.2007 | 22:15 | reagovat |

    Delavam ji jako pani Ivana, celé rodine mooooc chutna. Doporucuji !

  5. Ivana Přikrylová   11.07.2006 | 17:12 | reagovat |

    Cuketovou povélku máme moc rádi, já ji vařím podobně, pouze s tím rozdílem, že místo oregana strouhnu trochu muškátového oříšku, přidávám Maggi kostku a zásadně nezasmažuju. Cuketu dávám na kostičky (velké množství) a závěrem vše rozmixuji ponorným mixérem, takže se to zahustí samo.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Výraz v obličeji prozradí i to, co nechcete. Jak se v něm vyznat? Výraz v obličeji prozradí i to, co nechcete. Jak se v něm vyznat?
Trápí vás pupínky i v dospělosti? Víme, jak na to! Trápí vás pupínky i v dospělosti? Víme, jak na to!
Přivolejte si lásku pomocí karmy: Jak se naučit magický rituál Přivolejte si lásku pomocí karmy: Jak se naučit magický rituál
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web