Autor:

Cuketová polévka II.

Střední
Ingredience
Cuketa 2 ks
Cibule  
Česnek 1 stroužek
Oregáno  
Sůl  
Máslo  
Hladká mouka  
Mléko
a voda (1:1)
 
Cuketová polévka II.

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Na másle podusíme cibulku, uděláme jíšku, zalijeme vodou, přidáme nastrouhanou cuketu, osolíme a chvíli povaříme. Pak přidáme mléko, česnek a oregáno, chvíli pvaříme. (Pozor, při varu hodně vyběhne - volit větší hrnec).

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 3 x
1-
4.67 3 5 1
Reklama
Hříbkovo-bramborová polévka Slavnostní menu časopisu F.O.O.D. Články z

Komentáře k receptu: Cuketová polévka II.

Komentáře

  1. cuoco   14.09.2011 | 14:28 | reagovat |

    <3 A ked sa prida trochu fialovej mrkve petrzlenovej vnate cesnakovej pazitky ,chilli a kopru je uplne super :-*

    1. Zita Matejkova   14.09.2011 | 14:36 | reagovat |

      No koukám, že tobě to šlo :-\ ;-)

    2. Zita Matejkova   14.09.2011 | 14:37 | reagovat |

      A mně už taky, ale máme ji každý jinou ;-) fialovou mrkev neznám.

      1. cuoco   14.09.2011 | 15:07 | reagovat |

        Povodna 'diva mrkva je fialova" tu si v 16 storoci Holandania vyslachtili na oranzovu ale pri tom stratili vela vitaminov a chute. Ta fialova je ovela lepsia-zdravsia a sladsia. 8-)
        http://www.ireceptar.cz/zahrada/mrkev-muze-byt-i-oranzova/
        http://www.carrotmuseum.co.uk/history.html

        1. Zita Matejkova   14.09.2011 | 15:09 | reagovat |

          Dík za info ;-) ;-)

  2. Zita Matejkova   14.09.2011 | 13:47 | reagovat |

    Dobrá, dávám víc česneku. ;-)

  3. cook   10.09.2011 | 21:51 | reagovat |

    vyborne...existuje spousta variant, ja zahustuju pouze trochou bramborove kase v prasku:) je to rychlejsi a stejne dobre

  4. Eva P.   04.12.2007 | 22:15 | reagovat |

    Delavam ji jako pani Ivana, celé rodine mooooc chutna. Doporucuji !

  5. Ivana Přikrylová   11.07.2006 | 17:12 | reagovat |

    Cuketovou povélku máme moc rádi, já ji vařím podobně, pouze s tím rozdílem, že místo oregana strouhnu trochu muškátového oříšku, přidávám Maggi kostku a zásadně nezasmažuju. Cuketu dávám na kostičky (velké množství) a závěrem vše rozmixuji ponorným mixérem, takže se to zahustí samo.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Klape vám to ve vztahu? Poznáte to podle toho, jak spíte! Klape vám to ve vztahu? Poznáte to podle toho, jak spíte!
Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout
Největší zdravotnická soutěž v ČR učí ordinace komunikovat s pacienty online Největší zdravotnická soutěž v ČR učí ordinace komunikovat s pacienty online
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web