Autor:

Čokoládová poleva II.

15 minut PT0H15M
Ingredience
Čokoláda na vaření 1 ks
Smetana na vaření
30%
1 ks
Máslo 20 g
Cukr krystal 2 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Dorty

Na polevu jsou potřeba 2 hrnce, jeden vetší a jeden menší. Do většího si dáme na plotnu vařit vodu a vložíme do něj menší hrnec, tím si uděláme tzv. „vodní lázeň“. Ve vodní lázni necháme rospustit máslo 100 ml smetany a čokoládu, kterou rozlámeme na menší kousky a mícháme tak dlouho dokud se suroviny nespojí .

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 4 x
1
5 4 5 1
Reklama
Buchty jako od babičky krok za krokem Buchty jako od babičky krok za krokem Články z

Komentáře k receptu: Čokoládová poleva II.

Komentáře

  1. dr.jelinkova   31.08.2012 | 16:55 | reagovat |

    Výborná poleva, jen jsem nedávala cukr, čokoláda je sladká, máme rádi méně sladké věci, místo šlehačky jsem použila mléko Marie

  2. Eman   15.03.2011 | 7:11 | reagovat |

    Polevu jsem už dělala, místo smetany dávám asi 3-5 lžíc mléka a moučkový cukr. Dobře se krájí.

  3. Tomsik   15.03.2011 | 0:40 | reagovat |

    Dobrý recept, lehce se s hmotou pracuje a je moc dobrá, akorát nezatuhne, ale to se dalo čekat.

    1. Tomsik   05.04.2011 | 21:06 | reagovat |

      To tuhnutí beru zpět, jen se musí chvilku počkat.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web