Autor:

Co dům dal

15 minut PT0H15M
Porce: 2
Ingredience
Rýže 2 hrnek
Čerstvá zelenina 1 miska
Tofu 1 hrst
Extra panenský olivový olej  
Koření - Adamova žebra 1 špetka

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Z rýže

Na pánvi rozehřejte olivový olej. Na pánev vložte tofu a libovolnou zelenninu. Chvíli smažte. Asi po 2 min přidejte rýži. Nechte smazit 10 minut. Promíchávejte. Přidejte adamovo žebro. Servírujte s bazalkou

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Oznámkujte recept jako ve škole
1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Jablíčka v těstíčku s vanilkovou omáčkou Oblíbené ingredience na zahřátí Články z

Komentáře k receptu: Co dům dal

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejlepší dýňové recepty: Polévky, kari i těstoviny Nejlepší dýňové recepty: Polévky, kari i těstoviny
Jak zazářit jako hostitel? Zkuste pochoutky z vína. Jak zazářit jako hostitel? Zkuste pochoutky z vína.
Proč jste pořád single? Střelci jsou moc nároční, Vodnáři zase moc svérázní! Proč jste pořád single? Střelci jsou moc nároční, Vodnáři zase moc svérázní!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web