Autor:

Chalupářské brambory II.

Snadné
Ingredience
Brambory  
Anglická slanina  
Cibule  
Grilovací koření  
Sůl  
Kmín  
Máslo 2 lžíce
Alobal  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Pokrmy, Z brambor, Uzeniny

Brambory neloupeme ale důkladně omyjeme a nakrájíme na plátky o síle půl cm a posypeme solí a grilovacím kořením.

Cibuli nakrájíme na kolečka a anglickou slaninu nakrájíme na plátky a síle půl cm a posypeme kmínem.

Poté vše napichujeme na jehlu - začínáme a končíme bramborou. Poté dáme do alobalu a pokapeme rozpuštěným máslem.

Pečeme v troubě asi 20 minut.

Brambory lze dělat i zvlášť a místo nich na jehlu můžeme npíchnout kousky kuřecího masa, které se dělá asi nejkratší dobu.

Dobrou chuť

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Vorarlbersko Vorarlbersko - recepty a speciality rakouské kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Chalupářské brambory II.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Gábi se nebojí zeptat: Podívejte se, jak sexkoučka učí masáž penisu Gábi se nebojí zeptat: Podívejte se, jak sexkoučka učí masáž penisu
Elegantní i bláznivé: Jaké nehty budou letos trendy? Elegantní i bláznivé: Jaké nehty budou letos trendy?
7 dietních tajemství Ivanky Trump: Jak si udržuje štíhlou postavu? 7 dietních tajemství Ivanky Trump: Jak si udržuje štíhlou postavu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web