Chalupářské brambory II.

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • brambory
    • anglická slanina
    • cibule
    • grilovací koření
    • sůl
    • kmín
    • 2
      lžíce máslo
    • alobal

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Brambory neloupeme ale důkladně omyjeme a nakrájíme na plátky o síle půl cm a posypeme solí a grilovacím kořením.
2
Cibuli nakrájíme na kolečka a anglickou slaninu nakrájíme na plátky a síle půl cm a posypeme kmínem.
3
Poté vše napichujeme na jehlu - začínáme a končíme bramborou. Poté dáme do alobalu a pokapeme rozpuštěným máslem.
4
Pečeme v troubě asi 20 minut.
5
Brambory lze dělat i zvlášť a místo nich na jehlu můžeme npíchnout kousky kuřecího masa, které se dělá asi nejkratší dobu.
6
Dobrou chuť

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.