Čevapčiči s cibulkou

moje hodnocení:

4,8

hodnotilo: 14
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 250
      g vepřové maso
    • 250
      g hovězí maso
    • 60
      g sádlo
    • 1
      ks žemle
    • 50
      g cibule
    • sůl
    • pepř mletý
    • paprika

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso umeleme se žemlí, okořeníme pepřem a paprikou, přidáme drobně nakrájenou cibuli.
2
Vše promícháme a utvoříme válečky, které pečeme zvolna na sádle, aby se dobře propekly.
3
Hotové na talíři přelijeme tukem. Jako přílohu použijeme nadrobno nasekanou cibuli, hořčici a opečené brambory.
Zařazení: Maso Hovězí Vepřové
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Dashulka
    Dashulka |

    16. 1. 2016 10:13

    To jo a dávaj do něj i jehněčí.

  • Milan
    Milan |

    1. 9. 2015 09:52

    To jo, žemle tam nemá co dělat!

  • Milan Daniel
    Milan Daniel |

    4. 8. 2014 18:42

    Umlít maso se žemlí, jo? To by vás na Jadranu hnali sviňským krokem!

  • pipča
    pipča |

    1. 2. 2013 14:30

    dneska jsem je dělala po hodně dlouhé době, výborné :-)

  • MarilynM2
    MarilynM2 |

    14. 5. 2012 11:12

    my tedy pečeme v troubě, jsou pak méně mastné a super

  • mopetra
    mopetra |

    30. 9. 2011 14:33

    Recept jsem vyzkoušela a bylo to opravdu výborné. Dávám za 1*