Autor:

Česnekové brambory

Střední
Ingredience
Brambory  
Česnek  
Slunečnicový olej  
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Přílohy, Brambory

Brambory oloupeme, nakrájíme na centimetrové plátky, klademe na plech vymazaný olejem. Brambory na povrchu potřeme olejem s utřeným česnekem a na konec osolíme.

Pečeme při 180 °C asi 20 minut.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 10 x
1
5 10 5 1

Komentáře k receptu: Česnekové brambory

Komentáře

  1. diger   22.03.2017 | 11:37 | reagovat |

    Trosku jsem to prehnal s cesnekem, ale stejne dobry :-)

  2. Jenna   25.04.2011 | 13:00 | reagovat |

    Výborné brambory. Dělám je teď skoro ke všemu a všichni se olizují až za ušima :)

  3. Jarmila Kafková   15.11.2009 | 17:24 | reagovat |

    Dnes jsem dělala. Moc nám chutnaly. Díky za nápad.

  4. Simča Sládková   10.11.2009 | 22:33 | reagovat |

    Přiznám se, že nejsem moc bramborová (nejraději je mám propasírované přes prase :-) ), ale tato úprava brambor chutná i mně. A nové brambory ani neloupu, jen je pořádně vydrhnu kartáčem a krájím i se slupkou. Loupu až tak po vánocích...

  5. Dalibor Míchal   03.04.2007 | 20:04 | reagovat |

    hned vyzkoušim, když se ty rajčata(ka) rozpečou, tak je ta chuť přímo božská, i u kuřete je to dokonalý :-)

1 2 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci! Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci!
5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit 5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit
Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně? Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web