Česneková bageta

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 75
      g hlávkový salát
    • 2
      ks rajčata
    • 150
      ml zakysaná smetana
    • 2
      lžíce měkký tvaroh
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      svazek petrželka
    • 4
      lžíce máslo
    • 1
      ks bageta
    • 1
      špetka cayenský pepř
    • 2
      stroužek česnek

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Salát očistíme, opereme a osušíme. Několik listů odložíme, ostatní posekáme. Omyjeme rajčata, rozčtvrtíme je a nakrájíme na kostičky. Utřeme tvaroh se zakysanou smetanou, přidáme salát a rajčata. Dip dochutíme solí a bílým pepřem a necháme vychladit. Petrželku opereme a nadrobno posekáme. Umícháme s máslem, solí a cayenským pepřem do pěny. Bagetu rozkrájíme na 12 plátků, které potřeme petrželkovým máslem. Oloupaný česnek pokrájíme na velmi tenké plátky. Bagetu poklademe česnekem a zapékáme v předehřáté troubě asi 10 minut. Bagetu podáváme s tvarohovým dipem a ozdobíme lístky salátu.
Zařazení:
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Darienka22
    Darienka22 |

    24. 2. 2011 15:01

    Taky chutnalo!!

  • mery
    mery |

    25. 9. 2007 10:50

    Nikdo nemluvil, všichni jedli. Bylo to vynikající!

  • Moňa
    Moňa |

    4. 7. 2007 12:21

    Absolutně bezkonkurenční!!!!!!Mňam

  • Anonym
    Anonym |

    2. 7. 2007 13:07

    včera jsem to udělala k večeři, všichni jsme si pošmákli, výborné

  • Lubor
    Lubor |

    16. 9. 2004 19:48

    Vynikající!!!!!!!!!!!!

  • Monika
    Monika |

    2. 6. 2004 17:48

    Je to super!!!