Autor:

Pudinkové řezy - jako žloutkové

Snadné
Ingredience
Listové těsto
2x400g
2 ks
Vanilkový pudink 4 ks
Mléko 2 l
Škrobová moučka 2 lžíce
Cukr  
Poleva:
Moučkový cukr 400 g
Citronová šťáva 4 lžíce
Voda 4 lžíce
Pudinkové řezy - jako žloutkové

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Řezy

Listové těsto vyválíme a vložíme na vymazaný a moukou vysypaný plech. Uvaříme pudink dle návodu. Po zhoustnutí do něj přidáme škrob. Pudink hned po uvaření nalijeme na těsto. Listové těsto vyválíme na placku, která je asi o 3 cm větší něž plech (teplem se zmenší)přiklopíme na pudink. Vrstvu listového těsta na několika místech propíchneme vidličkou. Pečeme při 170 °C 20-30 minut. Po upečení na potřeme tenkou vrstvou polevy. Na polevu vše smícháme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1
Cukroví nejen od sousedů Články z

Komentáře k receptu: Pudinkové řezy - jako žloutkové

Komentáře

  1. Růža   25.12.2010 | 11:01 | reagovat |

    :-( Jo a té polevy je tak , z uvedeného množství, ne několik polev na řezech by vznilka asi půl centimetrová vrstva takže zase špatně!!!!!

  2. Růža   25.12.2010 | 10:57 | reagovat |

    Tak nevim jak to pečete, já jsem všechno udělala podle návodu a pomalu všechno vyteklo přes plech, takže mě ted čeká úmorné čištění trouby.....takže nezlobte se, ale za 5!!! :-(

    1. Kristyna N.   26.01.2011 | 11:04 | reagovat |

      Já měla na poprvé taky stejný problém. Na podruhé jsem dala 3 pudinky,ale jen litr mléka. Takže to ztuhne docela hodně už při vaření a při pečení pak nic neteče.

  3. recepty73   23.10.2010 | 19:34 | reagovat |

    Výborné,rychlé,jednoduché.Nemusí se dělat ani poleva,stačí klidně jen pocukrovat...

  4. Hana Štricková   13.01.2009 | 11:19 | reagovat |

    Horký pudink se rovnou nalije na litové těsto? Není problém s těstem ve kterém je hodně tuku?

    1. recepty73   23.10.2010 | 19:37 | reagovat |

      Hanko,problém to není ;-) ,líp se to krájí zvlhlé-druhý den,ale to už většinou není co krájet :-D

  5. Jana Melecká   29.12.2008 | 16:56 | reagovat |

    Recept znám, jen do toho pudinku ještě naskládám piškoty.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky? 5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky?
Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat! Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat!
Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla o 30 kilogramů! Jak? Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla o 30 kilogramů! Jak?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web