Autor:

Pudinkové řezy - jako žloutkové

Snadné
Ingredience
Listové těsto
2x400g
2 ks
Vanilkový pudink 4 ks
Mléko 2 l
Škrobová moučka 2 lžíce
Cukr  
Poleva:
Moučkový cukr 400 g
Citronová šťáva 4 lžíce
Voda 4 lžíce
Pudinkové řezy - jako žloutkové

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Řezy

Listové těsto vyválíme a vložíme na vymazaný a moukou vysypaný plech. Uvaříme pudink dle návodu. Po zhoustnutí do něj přidáme škrob. Pudink hned po uvaření nalijeme na těsto. Listové těsto vyválíme na placku, která je asi o 3 cm větší něž plech (teplem se zmenší)přiklopíme na pudink. Vrstvu listového těsta na několika místech propíchneme vidličkou. Pečeme při 170 °C 20-30 minut. Po upečení na potřeme tenkou vrstvou polevy. Na polevu vše smícháme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 2x)
Kuřecí stehýnka s domácími hranolky a tatarkou Víkend ve venkovském stylu Články z

Komentáře k receptu: Pudinkové řezy - jako žloutkové

Komentáře

  1. Růža   25.12.2010 | 11:01 | reagovat | závadný

    :-( Jo a té polevy je tak , z uvedeného množství, ne několik polev na řezech by vznilka asi půl centimetrová vrstva takže zase špatně!!!!!

  2. Růža   25.12.2010 | 10:57 | reagovat | závadný

    Tak nevim jak to pečete, já jsem všechno udělala podle návodu a pomalu všechno vyteklo přes plech, takže mě ted čeká úmorné čištění trouby.....takže nezlobte se, ale za 5!!! :-(

    1. Kristyna N.   26.01.2011 | 11:04 | reagovat | závadný

      Já měla na poprvé taky stejný problém. Na podruhé jsem dala 3 pudinky,ale jen litr mléka. Takže to ztuhne docela hodně už při vaření a při pečení pak nic neteče.

  3. recepty73   23.10.2010 | 19:34 | reagovat | závadný

    Výborné,rychlé,jednoduché.Nemusí se dělat ani poleva,stačí klidně jen pocukrovat...

  4. Hana Štricková   13.01.2009 | 11:19 | reagovat | závadný

    Horký pudink se rovnou nalije na litové těsto? Není problém s těstem ve kterém je hodně tuku?

    1. recepty73   23.10.2010 | 19:37 | reagovat | závadný

      Hanko,problém to není ;-) ,líp se to krájí zvlhlé-druhý den,ale to už většinou není co krájet :-D

  5. Jana Melecká   29.12.2008 | 16:56 | reagovat | závadný

    Recept znám, jen do toho pudinku ještě naskládám piškoty.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web