Autor:

Celozrnná žemlovka

Snadné
Ingredience
Toastový chléb
celozrnný
10 plátek
Jablka
plátky
750 g
Skořice 1 lžička
Mléko 2 dl
Med 2 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Sladké

Do medem oslazeného mléka namáčíme plátky chleba a vrstvíme do vymyzané zapékací mísy. Prokladáme vrstvou jablek se skořicí. Poslední je chlebová vrstva nebo to ješte celé potřeme sněhem z bílku. Dáme zapéct asi na 30 minut do trouby.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 1x)
Barevné přílohy k pečínkám 4 recepty na výborné přílohy k pečínkám Články z

Komentáře k receptu: Celozrnná žemlovka

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web