Autor:

Carpaccio podle Jamieho

Snadné
Ingredience
Hovězí svíčková
(nebo roštěnec)
 
Semínka
koriandrová
1 lžíce
Rozmarýn
nadrobno nasekané lístky,čerstvé
1 hrst
Sůl  
Pepř mletý  
Oregáno  špetka

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí

Maso většinou podáváme syrové, krvavé. Jamie však ve svém receptu napřed maso trochu opeče, aby mělo křupavou kůrčičku. Svíčkovou nebo roštěnec v celku nejdříve pořádně vyválí na desce posypané tlučenou směsí koření. Maso obalené kořením pak asi pět minut opéká na mřížkované pánvi, až má lahodně křupavou kůrku. Maso nechá pět minut odpočinout, to aby se šťávy vystoupené při pečení k povrchu natáhly zpět do nitra pečínky. Potom teprve maso nakrájí na co nejtenčí plátky a podává.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Penne s hovězím ragú a houbami Nejoblíbenější klasika: hovězí maso Články z

Komentáře k receptu: Carpaccio podle Jamieho

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě 6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě
Blanka Milfaitová: Cestuje po světě a stále vaří marmelády i pro Buckinghamský palác Blanka Milfaitová: Cestuje po světě a stále vaří marmelády i pro Buckinghamský palác
Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu! Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web