Carpaccio podle Jamieho

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: casino

Suroviny

Vložit do nákupu
    • hovězí svíčková (nebo roštěnec)
    • 1
      lžíce semínka koriandrová
    • 1
      hrst rozmarýn nadrobno nasekané lístky,čerstvé
    • sůl
    • pepř mletý
    • oregáno

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso většinou podáváme syrové, krvavé. Jamie však ve svém receptu napřed maso trochu opeče, aby mělo křupavou kůrčičku. Svíčkovou nebo roštěnec v celku nejdříve pořádně vyválí na desce posypané tlučenou směsí koření. Maso obalené kořením pak asi pět minut opéká na mřížkované pánvi, až má lahodně křupavou kůrku. Maso nechá pět minut odpočinout, to aby se šťávy vystoupené při pečení k povrchu natáhly zpět do nitra pečínky. Potom teprve maso nakrájí na co nejtenčí plátky a podává.
Zařazení: Maso Hovězí

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.