Autor:

Candát v papilotě

35 minut PT0H35M
Snadné
Porce: 2
Ingredience
Candát 2 ks
Citron 1 ks
Šalvěj 1 hrst
Citronový tymián 4 snítka
Cherry rajčátka 200 g
Olivový olej  
Pepř mletý  
Sůl  
Bílé víno 200 ml
Candát v papilotě

Postup přípravy:

Zařazení: Maso

Očištěné filety osolte a opepřete, vložte do pečicího papíru, přidejte lístky šalvěje, snítky tymiánu, citron nakrájený na měsíčky, cherry rajčátka. Zakápněte olivovým olejem a vínem, zabalte a papír zakolíčkujte tak, aby všechna pára a vůně zůstaly v balíčku. Upečte ho v troubě předehřáté na 180 oC, asi 25 minut.

NÁŠ TIP Maso s minimem kostí má jemnou chuť i vůni, proto bylinkami nechávejte candáta jen lehce provonět.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Banica Ochutnejte Bulharsko Články z

Komentáře k receptu: Candát v papilotě

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejlepší červené rtěnky: Vyzkoušely jsme, kterou musíte mít! Nejlepší červené rtěnky: Vyzkoušely jsme, kterou musíte mít!
Sexuální tajemství z ložnic hollywoodských hvězd. Co na sebe prozradily? Sexuální tajemství z ložnic hollywoodských hvězd. Co na sebe prozradily?
Chat: Samovolný únik moči trápí více než 50 % žen! Zjistěte, jak mu předcházet Chat: Samovolný únik moči trápí více než 50 % žen! Zjistěte, jak mu předcházet
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web