Autor:

Candát v papilotě

35 minut PT0H35M
Snadné
Porce: 2
Ingredience
Candát 2 ks
Citron 1 ks
Šalvěj 1 hrst
Citronový tymián 4 snítka
Cherry rajčátka 200 g
Olivový olej  
Pepř mletý  
Sůl  
Bílé víno 200 ml
Candát v papilotě

Postup přípravy:

Zařazení: Maso

Očištěné filety osolte a opepřete, vložte do pečicího papíru, přidejte lístky šalvěje, snítky tymiánu, citron nakrájený na měsíčky, cherry rajčátka. Zakápněte olivovým olejem a vínem, zabalte a papír zakolíčkujte tak, aby všechna pára a vůně zůstaly v balíčku. Upečte ho v troubě předehřáté na 180 oC, asi 25 minut.

NÁŠ TIP Maso s minimem kostí má jemnou chuť i vůni, proto bylinkami nechávejte candáta jen lehce provonět.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Květáková polévka s parmazánem Co dát na víkendový stůl? Články z

Komentáře k receptu: Candát v papilotě

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

8 božských snídaní: Sýrové špízy, tousty se skořicí nebo lívance s medem 8 božských snídaní: Sýrové špízy, tousty se skořicí nebo lívance s medem
12 pravidel, jak si objednat z vesmíru přání, aby se splnilo! 12 pravidel, jak si objednat z vesmíru přání, aby se splnilo!
Po jakých jídlech je Kate tak štíhlá? Krevety, popcorn nebo pálivé kari! Po jakých jídlech je Kate tak štíhlá? Krevety, popcorn nebo pálivé kari!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web