Cannelloni plněné tvarohem

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 500
      g netučný tvaroh
    • 2
      ks vejce
    • 5
      lžíce parmazán
    • 1
      ks cibule
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 500
      g brokolice
    • 6
      ks cannelloni italské nudlové role
    • 1
      lžíce máslo
    • 1
      lžíce polohrubá mouka
    • 375
      ml mléko
    • 1
      špetka muškátový oříšek strouhaný

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Tvaroh, vejce a dvě lžíce parmezánu utřeme dohladka, vmícháme cibuli nakrájenou nadrobno. Osolíme a opepříme. Brokolici očistíme, opereme a rozebereme na růžičky. Ve vroucí osolené vodě je 5 minut blanšírujeme. Necháme okapat. Brokolici narovnáme do zapékací misky. Sáček s větší trubičkou naplníme tvarohem, kterým naplníme cannelloni. Ty poté rozložíme na brokolici.
2
Na rozehřátém tuku zpěníme mouku. Za stálého míchání podlijeme mlékem, přivedeme k varu a asi 5 minut vaříme. Vmícháme zbylý parmazán. Omáčku ochutíme solí, pepřem, muškátovým oříškem a nalijeme ji na těstoviny s brokolicí. Zapékáme v předehřáté troubě (elektrický sporák 200 °C/plyn stupeň 3). Podáváme horké přímo v zapékací míse.
Zařazení: Pokrmy Z těstovin

Komentáře k receptu

  • HANKA LINHART
    HANKA LINHART |

    3. 7. 2005 10:42

    Nechapu proc to nikdo jeste nezkusil naplnit masovou smesi.Je to vyborne a chutna to fantasticky. HANKA AUSTRALIA.

  • Hanka LINHART
    Hanka LINHART |

    13. 6. 2005 04:29

    Cannelloni jsou vyborne plnene take husci masovou smesi,neco jako spagety bollonese,anebo masova smes lasane.Je to opravdu vyborne.[Nezapomente napln musi byt husta] HANKA- AUSTRALIA. Dobrou chut.

  • Lucka
    Lucka |

    18. 8. 2004 13:17

    výborné, pro ty kdo nemá rád nebo nemůže mléko lze omáčka udělat jen ze smetany a sýra.