Autor:

Bylinkové filety

Snadné
Porce: 4
Ingredience
Filety
- treska, pangasius, tilápie... cca
1 kg
Sůl  
Bílek 3 ks
Solamyl (bramborový škrob)
- bramborový škrob
60 g
Bylinky
dle chuti: petrželka, pažitka, kopr, tymián, rozmarýn, koriandr... cca 1 -
2 hrst
Dále dle vlastní chuti
Česnek  
Koření na ryby  
Mletá paprika
sladká či pálivá
 
Pepř mletý
...
 
Bylinkové filety

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Nejprve si vymícháme hladké těstíčko z bílků, solamylu a trošky soli. Přidáme čerstvě nasekané bylinky dle chuti. Takto připravené těstíčko můžeme ještě dále dochutit kořením nebo rozetřeným česnekem.

Filety osušíme, osolíme a obalíme v umíchaném těstíčku, ve kterém ho necháme cca 1 hodinu proležet.

Pak filety zprudka osmažíme z obou stran dozlatova a dokřupava v rozpáleném oleji. Hotové necháme okapat na ubrousku a podáváme.

Podáváme s bramborovou přílohou nebo pečivem a zeleninou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Strapačky s kysaným zelím a uzeným Tradiční slovenská kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Bylinkové filety

Komentáře

  1. Anička   25.08.2014 | 12:30 | reagovat |

    Rychlé a výborné, zkrátka oběd na jedničku. Díky :-)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě
Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit? Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit?
Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web