Autor:

Bylinkové česnekové výhonky

Snadné
Porce: 1
Ingredience
Česnekové výhonky
, očištěné a pokrájené
120 g
Anglická slanina
cca
80 g
Tymián
nebo rozmarýn, nejlépe čerstvý, dle chuti
 
Máslo 1 lžička
Sůl  
Pepř mletý
, není nutný
 
Olej
, nemusí být
 
Bylinkové česnekové výhonky

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Pokrmy, Ze zeleniny, Uzeniny

Pokud máme slaninu tučnější, nepoužijeme olej vůbec a pokud máme libovou, tak pánev jen olejem potřeme. Špalíčky česnekových výhonků v pánvi společně s pokrájenou slaninou osmažíme doměkka (na skus). Během smažení ochutíme čerstvě nasekanými bylinkami (tymián, rozmarýn nebo petrželka), pepřem a solí. Po osmažení pánev odstavíme a přidáme kousek másla, který necháme v pánvi za stálého míchání samovolně rozpustit.

Podáváme s čerstvým pečivem.

Pokud chceme pokrm sytější, můžeme do směsi během smažení vmíchat dvě rozšlehaná vejce, která necháme za stálého míchání srazit.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Čokoládové koláčky s želé Čajové pochutnání Články z

Komentáře k receptu: Bylinkové česnekové výhonky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

8 věcí, které zpomalují hubnutí: Patří mezi ně sport i detox! 8 věcí, které zpomalují hubnutí: Patří mezi ně sport i detox!
Proměna ložnice: z neútulného prostoru perfektní oáza klidu! Proměna ložnice: z neútulného prostoru perfektní oáza klidu!
Pleťový „jojo efekt" a jak mu zabránit Pleťový „jojo efekt" a jak mu zabránit
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web