Bylinkové česnekové výhonky

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
1
porce
neuvedeno
autor: recepty73

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 120
      g česnekové výhonky , očištěné a pokrájené
    • 80
      g anglická slanina cca
    • tymián nebo rozmarýn, nejlépe čerstvý, dle chuti
    • 1
      lžička máslo
    • sůl
    • pepř mletý , není nutný
    • olej , nemusí být

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Pokud máme slaninu tučnější, nepoužijeme olej vůbec a pokud máme libovou, tak pánev jen olejem potřeme. Špalíčky česnekových výhonků v pánvi společně s pokrájenou slaninou osmažíme doměkka (na skus). Během smažení ochutíme čerstvě nasekanými bylinkami (tymián, rozmarýn nebo petrželka), pepřem a solí. Po osmažení pánev odstavíme a přidáme kousek másla, který necháme v pánvi za stálého míchání samovolně rozpustit.
2
Podáváme s čerstvým pečivem.
3
Pokud chceme pokrm sytější, můžeme do směsi během smažení vmíchat dvě rozšlehaná vejce, která necháme za stálého míchání srazit.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.