Autor:

Buřtguláš II.

Střední
Ingredience
Cibule 1 ks
Česnek 4 stroužek
Brambory
střední
6 ks
Salám junior
kuřecí
1 ks
Mletá sladká paprika 1 lžička
Sůl 1 lžička
Hladká mouka 1 lžíce
Olej 1 lžíce
Voda  
Pálivá paprika
mletá
1 lžička

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Pokrmy, Uzeniny

V hrnci osmažíme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme na kostičky nakrájený salám a opečeme.
Po osmažení přidáme sladkou a pálivou papriku a na kostičky nakrájené syrové brambory. Zalijeme vodou (nesmí plavat). Osolíme a vaříme do změknutí brambory.
Poté přidáme prolisovaný česnek a zahustíme moukou.
Podáváme s čerstvým chlebem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
2
4 1 5 1
Rajčata 7 skvělých receptů na pokrmy z rajčat Články z

Komentáře k receptu: Buřtguláš II.

Komentáře

  1. TheKacabi   28.01.2014 | 19:11 | reagovat |

    pro mě určitě méně česneku, a mnohem víc mleté papriky, přidala jsem majoránku - tak, jak to dělá moje mamka... taky jsem zahušťovala strouhankou... Jinak děkuji za osnovu... :-)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web