Autor:

Buřtguláš II.

Střední
Ingredience
Cibule 1 ks
Česnek 4 stroužek
Brambory
střední
6 ks
Salám junior
kuřecí
1 ks
Mletá sladká paprika 1 lžička
Sůl 1 lžička
Hladká mouka 1 lžíce
Olej 1 lžíce
Voda  
Pálivá paprika
mletá
1 lžička

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Pokrmy, Uzeniny

V hrnci osmažíme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme na kostičky nakrájený salám a opečeme.
Po osmažení přidáme sladkou a pálivou papriku a na kostičky nakrájené syrové brambory. Zalijeme vodou (nesmí plavat). Osolíme a vaříme do změknutí brambory.
Poté přidáme prolisovaný česnek a zahustíme moukou.
Podáváme s čerstvým chlebem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
2
4 1 5 1
Banica Ochutnejte Bulharsko Články z

Komentáře k receptu: Buřtguláš II.

Komentáře

  1. TheKacabi   28.01.2014 | 19:11 | reagovat |

    pro mě určitě méně česneku, a mnohem víc mleté papriky, přidala jsem majoránku - tak, jak to dělá moje mamka... taky jsem zahušťovala strouhankou... Jinak děkuji za osnovu... :-)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 typů oblečení, kterých byste se měla okamžitě zbavit! 5 typů oblečení, kterých byste se měla okamžitě zbavit!
Gábi se nebojí zeptat: Jak uspokojit rukou muže lépe, než to dovede on sám? Gábi se nebojí zeptat: Jak uspokojit rukou muže lépe, než to dovede on sám?
Hubnutí a oxytocin: Proč se zamilovaným a spokojeným lidem hubne líp? Hubnutí a oxytocin: Proč se zamilovaným a spokojeným lidem hubne líp?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web