Autor:

Bůčková pomazánka II.

Střední
Ingredience
Vepřový bůček 1 kg
Vepřová játra 150 g
Cibule 3 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Chuťovky, Pomazánky

Bůček uvařit do poloměkka. Játra syrová. Cibuli jemně osmahnout. Všechno pomeleme na masovém strojku, přidáme sůl a pepř. Naplníme zavařovací skleničky (ne plné). Dáme do hrnce, až bude voda přicházet k varu, zmírníme plamen, aby byl jenom, náznak varu. A zahříváme asi 1 hodinu. Nechat vychladnout. Skladovat v chladu!

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Bůčková pomazánka II.

Komentáře

  1. Martin   29.11.2006 | 10:18 | reagovat |

    Přijměte prosím omluvu přehlédle jsem to v textu

  2. Jana z VM   27.11.2006 | 14:26 | reagovat |

    Vždyť je koření uvedeno přímo v receptu a i kdyby tam nebylo, to je snad jasné, ne?!

  3. Di   27.11.2006 | 13:33 | reagovat |

    A co je sůl a pepř?

  4. Martin   27.11.2006 | 13:09 | reagovat |

    Bez soli a koření to asi moc dobré nebude

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

7 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první 7 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první
Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět? Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět?
Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad! Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web