Autor:

Bůčková pomazánka II.

Střední
Ingredience
Vepřový bůček 1 kg
Vepřová játra 150 g
Cibule 3 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Chuťovky, Pomazánky

Bůček uvařit do poloměkka. Játra syrová. Cibuli jemně osmahnout. Všechno pomeleme na masovém strojku, přidáme sůl a pepř. Naplníme zavařovací skleničky (ne plné). Dáme do hrnce, až bude voda přicházet k varu, zmírníme plamen, aby byl jenom, náznak varu. A zahříváme asi 1 hodinu. Nechat vychladnout. Skladovat v chladu!

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Bůčková pomazánka II.

Komentáře

  1. Martin   29.11.2006 | 10:18 | reagovat |

    Přijměte prosím omluvu přehlédle jsem to v textu

  2. Jana z VM   27.11.2006 | 14:26 | reagovat |

    Vždyť je koření uvedeno přímo v receptu a i kdyby tam nebylo, to je snad jasné, ne?!

  3. Di   27.11.2006 | 13:33 | reagovat |

    A co je sůl a pepř?

  4. Martin   27.11.2006 | 13:09 | reagovat |

    Bez soli a koření to asi moc dobré nebude

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chcete zhubnout? Tak svačte! Tipy na svačiny, po kterých nepřiberete Chcete zhubnout? Tak svačte! Tipy na svačiny, po kterých nepřiberete
Konec hvězdného páru? Orlando Bloom a Katy Perry si dávají pauzu Konec hvězdného páru? Orlando Bloom a Katy Perry si dávají pauzu
Třezalka a antikoncepce? Pozor, můžete otěhotnět! Na jaké byliny si dávat pozor? Třezalka a antikoncepce? Pozor, můžete otěhotnět! Na jaké byliny si dávat pozor?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web