Frýdecká kotleta v alobalu

moje hodnocení:

4,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: 80 minut
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: F.O.O.D.

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      ks vepřové kotlety vykostěné
    • 4
      ks brambory
    • 2
      ks cibule
    • 2
      lžíce sádlo
    • 4
      stroužek česnek
    • 150
      g anglická slanina pokrájená na plátky
    • 250
      g žampiony
    • 4
      ks kapie
    • paprika - sladká
    • grilovací koření
    • sůl
    • pepř mletý
    • drcený kmín

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Naklepané maso osolte a opepřete.
2
Oloupané brambory nakrájejte na plátky a v míse promíchejte se solí, pepřem, paprikou, kmínem, jemně nakrájenou cibulí a grilovacím kořením. Alobal potřete sádlem, položte vrstvu brambor, pak plátek masa, nadrobno nakrájený česnek, anglickou slaninu, žampiony na plátky a nudličky kapie.
3
Dobře zabalte a pečte asi hodinu v troubě předehřáté na na 180 °C.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • adam321
    adam321 |

    13. 10. 2016 19:15

    recept je víborný chutnal skvěle