Autor:

Bretonský koláč - Quatre quart

Snadné
Ingredience
Máslo 250 g
Vejce
vážíme i se skořápkou
250 g
Moučkový cukr 250 g
Hladká mouka 250 g
Sůl 1 špetka
Citronová kůra
z
1 ks
Kandované třešně 100 g
Vanilkový pudink
na obalení třešní
1 balíček
Bretonský koláč - Quatre quart

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Koláče

Máslo a cukr vymícháme do pěny. Přidáme žloutky, špetku soli a citronovou kůru. Nakonec zlehka vmícháme mouku, tuhý sníh a půlky kandovaných třešní, které jsme předem obalili ve vanilkovém pudinku. Vlijeme na vymazaný a vysypaný vyšší plech a pečeme ve středně vyhřáté troubě cca 1 hodinu.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 4 x
1
5 4 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 4x)
Reklama
Vanilkové velikonoční cupcakes Články z

Komentáře k receptu: Bretonský koláč - Quatre quart

Komentáře

  1. Míla   14.05.2011 | 20:40 | reagovat | závadný

    Kandované třešně snad zcela zmizely, byla jsem nucena použít kandované ovoce, žádná škoda, byla to lahoda, děkuji :-) , Míla.

  2. recepty73   15.11.2010 | 7:36 | reagovat | závadný

    Do keramické formy na koláč s průměrem 28cm jsem dělal těsto ze dvou vajec(15dkg)+15dkg másla+15dkg mouky... .

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Horoskop na další týden: Tygry čeká nabitý týden, Psy úspěch v práci Horoskop na další týden: Tygry čeká nabitý týden, Psy úspěch v práci
Nejkrásnější vánoční stromečky z celého světa: Nalaďte se na sváteční atmosféru! Nejkrásnější vánoční stromečky z celého světa: Nalaďte se na sváteční atmosféru!
Svatby roku 2016: Gregorovi, Marie Rottrová i Aleš Brichta Svatby roku 2016: Gregorovi, Marie Rottrová i Aleš Brichta
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web