Bramborový prejt

Hodnocení:

Moje:

90 minut
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      kg brambory
    • 100
      g slanina
    • 100
      g sádlo
    • sůl
    • 40
      g strouhanka
    • 2
      ks vejce
    • 1
      ks cibule větší
    • česnek celá palice
    • majoránka
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Brambory uvaříme a vychladlé nastrouháme na hrubém struhadle. Na sádle osmažíme na kostičky nakrájenou slaninu, přidáme rozmačkaný česnek, nastrouhané brambory, žloutky a koření. Nakonec lehce vmícháme sníh připravený z bílků.
2
Vymažeme pekáč a vše necháme zapéct dorůžova. Můžeme podávat z kysaným zelím, popřípadě s nakládanými houbami.
Zařazení: Maso Uzeniny

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.