Autor:

Bramborový prejt

90 minut PT0H90M
Střední
Ingredience
Brambory 1 kg
Slanina 100 g
Sádlo 100 g
Sůl  
Strouhanka 40 g
Vejce 2 ks
Cibule
větší
1 ks
Česnek
celá palice
 ks
Majoránka  
Pepř mletý  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Uzeniny

Brambory uvaříme a vychladlé nastrouháme na hrubém struhadle. Na sádle osmažíme na kostičky nakrájenou slaninu, přidáme rozmačkaný česnek, nastrouhané brambory, žloutky a koření. Nakonec lehce vmícháme sníh připravený z bílků.
Vymažeme pekáč a vše necháme zapéct dorůžova. Můžeme podávat z kysaným zelím, popřípadě s nakládanými houbami.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Kuřecí stehýnka s domácími hranolky a tatarkou Víkend ve venkovském stylu Články z

Komentáře k receptu: Bramborový prejt

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje? Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje?
Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky! Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky!
Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět? Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web