Boloňská Pizza

Hodnocení:

Moje:

45 minut
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • těsto na pizzu
    • 300
      g měkký salám
    • 6
      ks sardelky řezy
    • 2
      ks cibule
    • 6
      ks rajčata
    • 3
      lžíce kečup - jemný
    • 3
      lžíce sýr
    • 2
      stroužek česnek
    • 1
      lžička cukr
    • sůl
    • pepř mletý
    • oregáno
    • feferonka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na oleji zpěníme cibuli,přidáme oloupaná a nakrájená rajčata, protlak nebo kečup, rozsekaný česnek, cukr, sůl, pepř a a uvaříme hustou omáčku.
2
Vmícháme na kostičky nakrájený salám, oregano a feferonku.
3
Těsto urovnáme na plech, potřeme olejem a poklademe náplní, posypeme sýrem a poklademe kousky serdelek. Pečeme 20 min.

Komentáře k receptu

  • Šokovaná
    Šokovaná |

    22. 2. 2013 21:43

    Nonono, podívej se na svůj recept a pak kritizuj :-X

  • lukino185
    lukino185 |

    22. 2. 2013 18:35

    Hnus !!! NEDĚLAT!

  • zavodav
    zavodav |

    5. 2. 2013 18:39

    prosim Vás u nás v Itálii kečup není pouze POMODORO

  • Klárka
    Klárka |

    30. 1. 2013 16:40

    Bléééé :-$ největší humáč!!!!!

  • madinka13
    madinka13 |

    4. 8. 2012 14:23

    bylo to dobré tedy za 3 :-!

  • kikinka251
    kikinka251 |

    16. 4. 2011 11:00

    Nevařit není to dobré pro všechni :-$