Autor:

Boloňská Pizza

45 minut PT0H45M
Střední
Ingredience
Těsto na pizzu  
Měkký salám 300 g
Sardelky
řezy
6 ks
Cibule 2 ks
Rajčata 6 ks
Kečup - jemný 3 lžíce
Sýr 3 lžíce
Česnek 2 stroužek
Cukr 1 lžička
Sůl  
Pepř mletý  
Oregáno  
Feferonka  

Postup přípravy:

Na oleji zpěníme cibuli,přidáme oloupaná a nakrájená rajčata, protlak nebo kečup, rozsekaný česnek, cukr, sůl, pepř a a uvaříme hustou omáčku.
Vmícháme na kostičky nakrájený salám, oregano a feferonku.
Těsto urovnáme na plech, potřeme olejem a poklademe náplní, posypeme sýrem a poklademe kousky serdelek. Pečeme 20 min.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 3 x
4
2 3 5 1

Komentáře k receptu: Boloňská Pizza

Komentáře

  1. zavodav   05.02.2013 | 18:39 | reagovat |

    prosim Vás u nás v Itálii kečup není pouze POMODORO

  2. madinka13   04.08.2012 | 14:23 | reagovat |

    bylo to dobré tedy za 3 :-!

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě
Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit? Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit?
Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web