Autor:

Bezové víno

Střední
Ingredience
Černý bez
Zralé bobulky
2 kg
Cukr 1 kg
Voda 1 l
Hnědý rum 1/2 l

Postup přípravy:

Zařazení: Nápoje, Nealkoholické

Bez opláchneme, lehce rozmačkáme a spolu s vodou 10 minut vaříme. Poté směs scedíme, přidáme cukr a vaříme 5 minut. Necháme vychladnout a nakonec přidáme rum.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 3 x
3+
3.33 3 5 1

Komentáře k receptu: Bezové víno

Komentáře

  1. Jana Remková   06.10.2007 | 14:28 | reagovat |

    No,není to možná víno,ale vypadá to velice zajímavě,tak to tedy vyzkoušíme a uvidíme,jaké to bude.Jana

  2. Máří   03.10.2007 | 15:50 | reagovat |

    Za prvé tohle není víno, za druhé jsou tu dva další podobné recepty - bezinkový likér a Likér fantazie

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 věcí, které na něm nikdy nezměníte. A ani byste se o to neměla snažit 10 věcí, které na něm nikdy nezměníte. A ani byste se o to neměla snažit
Proč jste single? Panny jsou vybíravé, Střelci se bojí nudy! Proč jste single? Panny jsou vybíravé, Střelci se bojí nudy!
Hvězdy seriálu Přátelé: Komu to pořád sluší a koho byste nepoznali? Hvězdy seriálu Přátelé: Komu to pořád sluší a koho byste nepoznali?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web