BAŽANT S OLIVAMI

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 2
      ks bažant
    • 100
      g slanina bez kůže
    • sůl
    • petržel
    • 2
      ks mrkev
    • 60
      g máslo
    • 50
      g olivy
    • 1
      l hovězí vývar

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Oškubané bažanty vykucháme, opálíme, vypereme, prošpikujeme slaninou, osolíme, dáme do zeleninového základu, připraveného z kořenové zeleniny nakrájené na jemné kostičky a másla a dusíme do měkka
2
. Bažanty vyjmeme, naporcujeme, šťávu zalijeme vývarem, přidáme nakrájené vypeckované olivy, necháme povařit a touto šťávou jednotlivé porce přeléváme.
Zařazení: Maso Zvěřina
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • svišť
    svišť |

    24. 11. 2011 09:44

    Dělala jsem z bažantích stehen , po uvaření maso obrala a zavařila do sklenic jako jídlo na dovolenou. Pak už stačilo jen uvařit brambory ....nemělo to chybu!!! :-)