Autor:

BAŽANT S OLIVAMI

Obtížné
Ingredience
Bažant 2 ks
Slanina
bez kůže
100 g
Sůl  
Petržel  
Mrkev 2 ks
Máslo 60 g
Olivy 50 g
Hovězí vývar 1 l

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Zvěřina

Oškubané bažanty vykucháme, opálíme, vypereme, prošpikujeme slaninou, osolíme, dáme do zeleninového základu, připraveného z kořenové zeleniny nakrájené na jemné kostičky a másla a dusíme do měkka
. Bažanty vyjmeme, naporcujeme, šťávu zalijeme vývarem, přidáme nakrájené vypeckované olivy, necháme povařit a touto šťávou jednotlivé porce přeléváme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 1x)
Slezský bigoš Ty nejlepší recepty z Čech a Moravy Články z

Komentáře k receptu: BAŽANT S OLIVAMI

Komentáře

  1. svišť   24.11.2011 | 9:44 | reagovat | závadný

    Dělala jsem z bažantích stehen , po uvaření maso obrala a zavařila do sklenic jako jídlo na dovolenou. Pak už stačilo jen uvařit brambory ....nemělo to chybu!!! :-)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Horoskop na další týden: Tygry čeká plný týden, Psy úspěch v práci Horoskop na další týden: Tygry čeká plný týden, Psy úspěch v práci
Nejkrásnější vánoční stromečky z celého světa: Nalaďte se na sváteční atmosféru! Nejkrásnější vánoční stromečky z celého světa: Nalaďte se na sváteční atmosféru!
Svatby roku 2016: Gregorovi, Marie Rottrová i Aleš Brichta Svatby roku 2016: Gregorovi, Marie Rottrová i Aleš Brichta
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web