Autor:

BAŽANT S OLIVAMI

Obtížné
Ingredience
Bažant 2 ks
Slanina
bez kůže
100 g
Sůl  
Petržel  
Mrkev 2 ks
Máslo 60 g
Olivy 50 g
Hovězí vývar 1 l

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Zvěřina

Oškubané bažanty vykucháme, opálíme, vypereme, prošpikujeme slaninou, osolíme, dáme do zeleninového základu, připraveného z kořenové zeleniny nakrájené na jemné kostičky a másla a dusíme do měkka
. Bažanty vyjmeme, naporcujeme, šťávu zalijeme vývarem, přidáme nakrájené vypeckované olivy, necháme povařit a touto šťávou jednotlivé porce přeléváme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Salát ze zelných listů s červenou čekankou, jablky a kuřetem Zázraky zářijové kuchyně Články z

Komentáře k receptu: BAŽANT S OLIVAMI

Komentáře

  1. svišť   24.11.2011 | 9:44 | reagovat |

    Dělala jsem z bažantích stehen , po uvaření maso obrala a zavařila do sklenic jako jídlo na dovolenou. Pak už stačilo jen uvařit brambory ....nemělo to chybu!!! :-)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Cvičíte jógu, abyste zhubli? Blbost, tvrdí lektorka! K čemu se hodí? Cvičíte jógu, abyste zhubli? Blbost, tvrdí lektorka! K čemu se hodí?
5 andělů, kteří vám pomůžou najít a udržet lásku 5 andělů, kteří vám pomůžou najít a udržet lásku
Jak se nejlépe ubránit v zimních měsících nachlazení Jak se nejlépe ubránit v zimních měsících nachlazení
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web