Autor:

BAŽANT S OLIVAMI

Obtížné
Ingredience
Bažant 2 ks
Slanina
bez kůže
100 g
Sůl  
Petržel  
Mrkev 2 ks
Máslo 60 g
Olivy 50 g
Hovězí vývar 1 l

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Zvěřina

Oškubané bažanty vykucháme, opálíme, vypereme, prošpikujeme slaninou, osolíme, dáme do zeleninového základu, připraveného z kořenové zeleniny nakrájené na jemné kostičky a másla a dusíme do měkka
. Bažanty vyjmeme, naporcujeme, šťávu zalijeme vývarem, přidáme nakrájené vypeckované olivy, necháme povařit a touto šťávou jednotlivé porce přeléváme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Houbová dršťkovka Večeře na zahřátí Články z

Komentáře k receptu: BAŽANT S OLIVAMI

Komentáře

  1. svišť   24.11.2011 | 9:44 | reagovat |

    Dělala jsem z bažantích stehen , po uvaření maso obrala a zavařila do sklenic jako jídlo na dovolenou. Pak už stačilo jen uvařit brambory ....nemělo to chybu!!! :-)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Dcera Cindy Crawford vypadá jak její matka! Podívejte se na další děti slavných Dcera Cindy Crawford vypadá jak její matka! Podívejte se na další děti slavných
Gábi se nebojí zeptat: Podívejte se, jak sex koučka učí masáž penisu Gábi se nebojí zeptat: Podívejte se, jak sex koučka učí masáž penisu
Elegantní i bláznivé: Jaké nehty budou letos trendy? Elegantní i bláznivé: Jaké nehty budou letos trendy?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web