Autor:

Bánská polévka

25 minut PT0H25M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Brambory
velká
1 ks
Mrkev 1 ks
Pórek  
Mražená kukuřice  
Brokolice  
Nasekaný česnek  
Drcený kmín  
Sůl  
Petrželka  
Fusilli
nalámat
 

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Mrkev, pórek, brokolici, bramboru a česnek očistíme, nakrájíme na plátky či na kostičky. Dáme společně vařit do 1,25 l vody, přidáme drcený kmín, sůl, nasekanou zelenou petrželku a přisypeme mraženou kukuřici.
Necháme povařit, přidáme nalámané těstoviny a vaříme do jejich změknutí.
Polévka je lehká, ale zasytí.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Hříbkovo-bramborová polévka Slavnostní menu časopisu F.O.O.D. Články z

Komentáře k receptu: Bánská polévka

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Podobné recepty

žádné recepty

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web