Autor:

Baklažan půlený zapékaný

Střední
Ingredience
Baklažán  
Cibule
na plátky
3 ks
Rajčata 8 ks
Česnek 8 stroužek
Hříbky  
Olej  
Bobkový list 2 ks
Skořice
celá
 
Sůl  
Petrželová nať  
Mandle půlené  

Postup přípravy:

baklazany prekrojit pozdlz na dve polovice. Duzinu vydlabat a pokrajat ju
nadrobno - kocky. Polky nasucho oprazit na panvici z oboch stran /len
trocha/. Cibulu na oleji oprazit, pridat hriby, po par minutach rajciny.
Zakryte dusit 5 minut. Pridat skoricu, bobkovy list, cesnak. Nakoniec
baklazanovu duzinu. Dusit cca 10 min, potom pridat petrzlenovu vnat a
odstavit. Polovice baklazanu naplnit plnkou a dat zapiect do vymastenej
misy. Navrch troska olivoveho oleja. Zapekat cca 20 min - aj menej.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Kari dresink Lahodné domácí dipy ke grilovanému masu nebo zelenině Články z

Komentáře k receptu: Baklažan půlený zapékaný

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Plné, nebo úzké: Co o vaší povaze vypovídá tvar rtů? Plné, nebo úzké: Co o vaší povaze vypovídá tvar rtů?
Vědci varují ženy před nošením podprsenek. Vážně jsou nebezpečné? Vědci varují ženy před nošením podprsenek. Vážně jsou nebezpečné?
5 zásadních pravidel sexu s kamarádem! Hlavně u něj nepřespávejte! 5 zásadních pravidel sexu s kamarádem! Hlavně u něj nepřespávejte!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web