Autor:

Babiččina rajská

30 minut PT0H30M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Olej 6 lžíce
Polohrubá mouka 6 lžíce
Rajský protlak 1 plechovka
Cukr 4 lžíce
Skořice 2 lžička
Sůl  
Studená voda 1/2 l
Maso
z polévky (nebo sekaná nebo masové kuličky)
 

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Z oleje a polohrubé mouky uděláme zásmažku a necháme ji vychladnout. Přidáme skořici, rajský protlak a vodu. Rozmícháme. Zahříváme za stálého míchání, až vznikne hladká kaše. Přidáme sůl a cukr a dostatečné množství studené vody tak, abychom získali omáčku vyhovující hustoty. Dochutíme.
Do omáčky můžeme vložit maso z polévky, sekanou nebo masové kuličky na prohřátí. Podáváme s knedlíkem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Bryndzové pirohy Vyzkoušejte speciality ze slovenské kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Babiččina rajská

Komentáře

  1. klucka   07.09.2014 | 18:36 | reagovat |

    Velmi dobrá. :-) :-[

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci! Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci!
5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit 5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit
Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně? Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web