Babiččina rajská

Hodnocení:

Moje:

30 minut
4
porce

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 6
      lžíce olej
    • 6
      lžíce polohrubá mouka
    • 1
      plechovka rajský protlak
    • 4
      lžíce cukr
    • 2
      lžička skořice
    • sůl
    • 0,5
      l studená voda
    • maso z polévky (nebo sekaná nebo masové kuličky)

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Z oleje a polohrubé mouky uděláme zásmažku a necháme ji vychladnout. Přidáme skořici, rajský protlak a vodu. Rozmícháme. Zahříváme za stálého míchání, až vznikne hladká kaše. Přidáme sůl a cukr a dostatečné množství studené vody tak, abychom získali omáčku vyhovující hustoty. Dochutíme.
2
Do omáčky můžeme vložit maso z polévky, sekanou nebo masové kuličky na prohřátí. Podáváme s knedlíkem.
Zařazení: Polévky

Komentáře k receptu

  • klucka
    klucka |

    7. 9. 2014 18:36

    Velmi dobrá. :-) :-[