Autor:

Argentinské nudle

Střední
Na masovou směs
Roštěná 4 plátek
Těstoviny
(Např. farfalle)
 
Paprika
Barevná
 
Cibule  
Česnek  
Sůl  
Chilli papričky
(Sušená nebo čerstvá
 
Na omáčku
Červený vinný ocet
1/2 šálku
 
Olej
3/4 šálku
 
Rajský protlak 1 lžíce
Česnek 2 stroužek
Cibule  
Cukr 1 lžička
Sůl 1 lžička

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí

Nejdříve dáme vařit vodu na těstoviny a připravíme je „al dente“. Chilli papričku nakrájíme na malé kousky a dáme do rozpáleného oleje. Přidáme na nudličky nakrájené maso a zprudka ho osmažíme. Maso vyjmeme a vložíme do omáčky, kterou jsme si předem připravili smícháním všech ingrediencí na omáčku.

V pánvi na výpeku osmahneme na proužky nakrájenou papriku, na kroužky nakrájenou cibuli a pokrájený česnek. Maso vrátíme do pánve, přidáme předvařené těstoviny, vše společně prohřejeme a můžeme podávat.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
5
1 1 5 1
Šťavnaté hruškové speciality - 1. díl Články z

Komentáře k receptu: Argentinské nudle

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Domácí koblihy: Jsou nadýchané a hříšně dobré! Domácí koblihy: Jsou nadýchané a hříšně dobré!
Jaké cvičení se pro vás hodí? Raci by měli běhat, Střelci tančit a Býci boxovat Jaké cvičení se pro vás hodí? Raci by měli běhat, Střelci tančit a Býci boxovat
Petra Vacka věšeli na háky za kůži na zádech! Proč? Petra Vacka věšeli na háky za kůži na zádech! Proč?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web