Ještě jednou se ptám,proč mi nejde vyhledávání.... .Už jsem to psal včera(dole v diskuzi)a Simča psala,že jí to jde... .Já zadám např. zapeč.br. a vyjede mi jich taky 67,jako Simče,jenže ani entrem ani kliknutím na vyhledat se nehnu dál :-(
Tento recept ještě nebyl schválen editorkou, je tedy v nezměnenné podobě přímo od uživatele. Takové recepty jsou označeny vpravo hláškou "Čeká na schválení editorem".
Všechny recepty se na web publikují automaticky, jsou schvalovány až zpětně. Je to z důvodu, aby každý nový recept nemusel před publikací čekat na schválení editorkou.
Dokedy tu budú svietiť úžasné recepty typu "kaše z řízkem"? U majiteľov aj niekto pracuje, alebo sa spoliehate len na návštevníkov webu? Len aby ste ešte mali na koho!
Jirko, tomu nerozumím, do vyhledávacího pole napíšu "Zspečené brambory", odťuknu Enter (nebo kliknu na "Vyhledat" vpravo s vyjede mi 67 receptů.... Jak to, že tobě ne????
Vyhledávání:
Vždycky,když jsem zadal např.,,zapečené brambory,, ,tak mi ve vyhledavači vyjelo mraky receptů,které se po zadání ,,hledej,, VŠECHNY zobrazily.Teď ne,pouze jeden a to ten na který kliknu,což je na prd :-( .
Hledal jsem perník,vyjelo mi jich snad 121,ale rozkliknu zase jen jeden,všechny se pod sebe a na stránky nesrovnají ve vyhledávání :-( .PROČ???
http://www.recepty.cz/recept/makova-buchta-skvela-a-rychla-6223
v původním receptu (mám ho vytištěný) bylo, že do těsta patří 1/2 hořčičné sklenky oleje(tj asi 1dcl) a do drobenky nepatří 1/4 hrnku hery nebo másla ale prostě 1/4 hery nebo másla....to je dost podstatný rozdíl......protože dávat do drobenky rozpuštěnou heru je blbost....a jinak určit 1/4 hrnku tuku je jaksi nemožné....Je škoda, že se tu kazí už i oblíbené a osvědčené, výborné recepty..