Aničko - když jse si zadala vyhledat recept "Opilý Izodor Lux" je tam jako autor uvedeno "Recepty". Proto ti asi tento recept nevyskočí při vyhledávání podle autora. Ono mnoho receptů, které měly v původní verzi uvedeného autora je tady uvedeno s autorem "Recepty" . Prý byl při přepisu nějaký problém ztotožnit recepty bez udaného e-mailu s autorem... Nevím, nejsem tu admin, snad to paní Trpkošová či pan Navrkal vysvětlí fundovaněji.
Simčo, zkusila jsem popsaným postupem vyhledat recepty od Tebe a Zdeny z JM, zdařilo se, ale recepty od paní Hely se nedaří.Přitom zcela určitě vím, že jsem dala recept Opilý izidor Lux, ale u tohoto receptu se její jméno nezobrazí.Proč?
Aničko - v "pokročilém vyhledávání" (dost nenápadně bílým písmem v tom hlavním vyhledávacím oranžovém poli) je volba "Kuchař". Tu otevři a tam začni psát jméno - nabídnou se ti jména v našeptavači a z těch si vybereš. Pak dole ještě musíš potvrdit tlačítkem "vyhledat" a máš to....
Zdeni, máš pravdu.... bohužel...když si pročteš další komentíky, tak zjistiš, že někteří zaklapli dveře. K ostatním výhradámm se nikdo nehlásí..... =-O =-O =-O
Paní Zdeno, jsem také velmi rozladěna.Nechápu, proč z takových stránek, které vyhovovali uživatelům, mohl někdo udělat takový zmetek.Chodila jsem na původní stránky relaxovat, na současné rozčilovat.Může mi někdo poradit, jak hledat třeba recepty podle autorů?Hodně výborných receptů bylo od Vás, paní Vlasty Vencové, Hely apod.
Asi před 3 týdny jsem upozorňovala na některé nesmysly, na které jsem více méně náhodou narazila.Nic se nezměnilo,tyto nemysly jsou tam pořád.Ale bohužel nemám čas a náladu upozorňovat na chyby,které tady někdo udělal díky své "odfláknuté " práci a už vůbec ne,potom kontrolovat,jestli to někdo opravil, popř. tyto chyby znovu připomínat.Moc mě mrzí ,že se tyto stránky takto změnily k horšímu a to hlavně díky těm chybám a nesmyslům.Na ty změny by se snad dalo zvyknout,ale tu napáchanou škodu už nikdo nenapraví.A vzhledem k tomu,že už mě tyto stránky nebaví navštěvovat,tak si na ně asi ani nezvyknu.Myslím,že zdaleka nebudu sama.
http://www.recepty.cz/recept/pernik-61572 a tento http://www.recepty.cz/recept/pernik-61572, no nevím, ale takhle to tedy nedáte dohromady ani do jara :-S