Tady se Zito neopravuje a nemění vůbec nic mně připadne. Slíbili opravit tisk receptů před dvěma měsíci, nic se nestalo, v receptech neustále nesmysly, při každé návštěvě se musím přihlašovat, i když nemám nastavené smazání historie na svém prohlížeči, nějak to tady usnulo.... :'(
Jenže já jsem jej zadávala na staré stránky a teď u něj mé jméno uvedené není, proto se tam ani k úpravě nedostanu. Já jsem se neuklikla, hodně chyb vzniklo při převádění na tyhle nové.
Děkuju ale za radu, určitě ji využiju až budu zase něco zadávat :-)
Jak už jsem psala kettyl o pár příspěvků výše. Koukám, že je to Váš recept, takže si ho otevřete a klikněte na Editovat. Už jsem si takhle jednou opravovala cukroví, které mi bylo hozeno mezi maso. :D :)
Je-li to váš recept, otevřete si ho a klikněte na Editovat. Párkrát jsem se také překlikla v množství ingredience, takže jsem koumala, koumala, až jsem vykoumala. :)
Prosím o úpravu množství soli. Ne 1 lžíce, ale 1 lžička http://www.recepty.cz/recept/navykova-syrova-kolecka-15205 Chtěla bych k tomuto receptu přidat fotku, ale nevím, jak to udělat. Také bych chtěla poprosit o autorství u tohoto receptu a u receptu Vídeňské zemáky. Děkuju