• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Kuchaři
  • Diskuse
  • Web Recepty.cz
  • Nesmysly v receptech

Nesmysly v receptech

• stafl
    stafl | 6. 1. 2011 19:02

Za vaši práci bych teda chtěla být placená.... O:-) O:-) :-| :-| :-|

• stafl
    stafl | 6. 1. 2011 19:00

Chtěla jsem si rozkliknout příspěvek recepty 73, jak to že mi nevyjel?????? vyjela mi celá stránka, příspěvků, ty znám ,ale když dáte odkaz na něčí příspěvek, tak by to asi mělo fungovat ne????? :-$ :-$ :-$ :-$

• Tereza T
    Tereza T | 6. 1. 2011 18:04

Ne v komentářích opravdu nikdo nevidí opravené chyby, které jsou nekomentované. Tisk, chat a žebříčky to je spíš dotaz na Martina, ale pokud by měl něco nového, určitě by se sám ozval. Mějte strpení, děkujeme :-)

• recepty73
    recepty73 | 6. 1. 2011 17:21

,,MRTVO,,:všeobecně,a taky s tím tiskem,chatem,žebříčky...,v komentářích ty opravy samozřejmě vidíme ;-) .Kdyby někdo z Receptů.cz napsal třeba ,,přejeme hezké svátky,,(asi jsem ze staré školy :-[ )nebo ,,trhněte si ploutví ;-) ,,....,kdo nepoužívá ,,vzkazy,, by to určitě ocenil ;-)

• Tereza T
    Tereza T | 6. 1. 2011 14:52

Nezvedl ;-) nechápu co myslíš tím mrtvo, snažím se vysvětlit, že to, že není vidět co opravujeme neznamená, že nic neděláme. Určitě dáme vědět hned jak bude zas opravená některá celá sekce :-)

• recepty73
    recepty73 | 6. 1. 2011 14:43

...stačí ty komentáře označit jako závadné???

• recepty73
    recepty73 | 6. 1. 2011 14:14

Terezko,nechtěl jsem Ti zvednout mandle ;-) ,ale uznej,mrtvo tu fakt je :-(

• Tereza T
    Tereza T | 6. 1. 2011 14:09

Opravujeme všechny recepty, které někdo komentuje, že jsou chybné. Pokud se tak nestalo, je to buď tím, že jsme se k dánému komentáři ještě nedostali, nebo se nám nezobrazil v systému. Žádné slušné upozornění na chybu nikdy nebylo bráno jako buzerace, jsme rádi, že nám pomáhate. Procházíme všechny recepty a kontrolujeme je a opravujeme. Opravujeme tedy i chyby, na které nikdo neupozornil a nikdo tedy nemůže vědět, že byly opraveny. Zbavili jsme se duplicit, stihla se i opravit kategorie Vánoční recepty a zmizely i nesmyslné recepty pro děti, nyní se pracuje na bezmasích a vegetariánských receptech a také na kategorii Vepřové maso. Procházíme, ale všechny recepty i ty, které se po kontrole ukážou jako bezchybné, těžko tudíž můžete vidět nějaký výsledek. Děkujeme za pochopení, věřte, že se tu určitě nenudíme ;-)

• recepty73
    recepty73 | 6. 1. 2011 13:49

Už je to docela dost velká nuda :-( ,nové je snad jen video od Davida ve videokuchařce.Chat se dá považovat za totálně zbytečný,pár nových diskuzí,většinou od těch nespokojených :-( nebo kritika nespokojených těmi ,,rádoby,, :-| spokojenými.Tisk receptů na nic.Slíbené bylo i seřazení nových(podle nejnovějších),aby se nemuselo rozklikávat(stáří,abecedně...) a o žebříčkách v hodnocení nemluvím už vůbec-ty bych zrušil z fleku... :-$ .Narážím často na připomínky v komentářích,které nebyly stejně nic platné... a přestává mě bavit na ně upozorňovat znova,přijde mi to jako buzerace vedení :-( . Recepty přidávám,mám jich spoustu a přijde mi škoda si na nich ,,sedět,, ,myslím,že některé jsou docela vydařené.Fotím,protože mě k tomu stará ,,parta,, dovedla díky bývalé(bohužel)fotogalerii a jsem už tak naučený...,ale na pustém ostrově by to snažení vyšlo asi nastejno :-( .... :-S . ...jak napsala Zita : ,,Alespoň se snažili........ .,,

• Tereza T
    Tereza T | 6. 1. 2011 13:32

Dobrý den, bohužel z technických důvodů zatím není možné navázat ingredience. Děkujeme za pochopení

• Předchozí stránka
  • 1
  • ...
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • ...
  • 37
  • Další stránka

Doporučujeme

90 minut
Vepřové maso na mrkvi

Vepřové maso na mrkvi

45 minut
Cottage quiche s červenou cibulí

Cottage quiche s červenou cibulí

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

Poslední sledované recepty

17
Lučinové těsto na pizzu
Lučinové těsto na pizzu
16
Kapří guláš
Kapří guláš
16
Zmrzlina s karamelizovanými vlašskými ořechy
Zmrzlina s…
14
Řízky ve smetanové omáčce
Řízky ve smetanové omáčce
12
Skořicové sušenky s povidly
Skořicové sušenky s…

Zajímavé články

Kouzelný francouzský koláč: Upečte si moučník, který se v troubě sám rozdělí na tři vrstvy
Kouzelný francouzský koláč: Upečte si moučník,…
Proč milovat špagetovou dýni? Dá se v jídle skvěle zamaskovat a vařit s ní je legrace
Proč milovat špagetovou dýni? Dá se v jídle…
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za zlomek ceny!
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za…
Jak si uklidit ledničku podle Marie Kondo: Zkuste geniální systém, který vám ušetří peníze i stres při vaření
Jak si uklidit ledničku podle Marie Kondo: Zkuste…
Jak správně skladovat pečivo: 5 triků, díky kterým vám chleba a rohlíky vydrží křupavé
Jak správně skladovat pečivo: 5 triků, díky…
AHA.cz Pohřeb Kukury naplánován: Náhrobek od sochaře, zákaz proslovů a hit Cohena

Pohřeb Kukury naplánován: Náhrobek od sochaře, zákaz proslovů a hit Cohena

Mimibazar Jak se definitivně zbavit octomilek

Jak se definitivně zbavit octomilek

Dáma.cz Lucie (35): Nežiju jen s mužem, ale i s tchyní. Takhle chutná nenávist

Lucie (35): Nežiju jen s mužem, ale i s tchyní. Takhle chutná nenávist

Blesk pro ženy České Miss po letech pohromadě: Taťána Kuchařová zazářila v rudé, Kateřina Průšová ukázala spodní prádlo

České Miss po letech pohromadě: Taťána Kuchařová zazářila v rudé, Kateřina Průšová ukázala spodní prádlo

Ženy.cz Podzimní šaty dřív než ostatní: Těchto 5 odstínů a střihů zaplavilo ulice i instagram

Podzimní šaty dřív než ostatní: Těchto 5 odstínů a střihů zaplavilo ulice i instagram

Blesk.cz David Kraus smutně o pětileté dceři: Zdědila po mně vývojovou poruchu

David Kraus smutně o pětileté dceři: Zdědila po mně vývojovou poruchu

SportRevue.cz Pavel Horváth a spol. Toto je 23 nejbáječnějších „tlusťochů“ ve fotbalové historii

Pavel Horváth a spol. Toto je 23 nejbáječnějších „tlusťochů“ ve fotbalové historii

Maminka.cz KVÍZ: Bota jménem Melichar. Jak dobře si pamatujete českou komedii ze školního prostředí?

KVÍZ: Bota jménem Melichar. Jak dobře si pamatujete českou komedii ze školního prostředí?

Blesk Horoskopy Velký horoskop zdraví na říjen: Tato znamení by měla zpozornět! Podzim jim může dát zdravotně zabrat

Velký horoskop zdraví na říjen: Tato znamení by měla zpozornět! Podzim jim může dát zdravotně zabrat

Abecedazahrady Trénujete se psem aport? Veterináři varují před skrytým nebezpečím, které může skončit operací

Trénujete se psem aport? Veterináři varují před skrytým nebezpečím, které může skončit operací

• Recepty.cz
  • Kuchaři
  • Diskuse
  • Web Recepty.cz
  • Nesmysly v receptech

• © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points of Contact
  • Povinně zveřejňované informace