Chtěla jsem si rozkliknout příspěvek recepty 73, jak to že mi nevyjel?????? vyjela mi celá stránka, příspěvků, ty znám ,ale když dáte odkaz na něčí příspěvek, tak by to asi mělo fungovat ne????? :-$ :-$ :-$ :-$
Ne v komentářích opravdu nikdo nevidí opravené chyby, které jsou nekomentované. Tisk, chat a žebříčky to je spíš dotaz na Martina, ale pokud by měl něco nového, určitě by se sám ozval. Mějte strpení, děkujeme :-)
,,MRTVO,,:všeobecně,a taky s tím tiskem,chatem,žebříčky...,v komentářích ty opravy samozřejmě vidíme ;-) .Kdyby někdo z Receptů.cz napsal třeba ,,přejeme hezké svátky,,(asi jsem ze staré školy :-[ )nebo ,,trhněte si ploutví ;-) ,,....,kdo nepoužívá ,,vzkazy,, by to určitě ocenil ;-)
Nezvedl ;-) nechápu co myslíš tím mrtvo, snažím se vysvětlit, že to, že není vidět co opravujeme neznamená, že nic neděláme. Určitě dáme vědět hned jak bude zas opravená některá celá sekce :-)
Opravujeme všechny recepty, které někdo komentuje, že jsou chybné. Pokud se tak nestalo, je to buď tím, že jsme se k dánému komentáři ještě nedostali, nebo se nám nezobrazil v systému. Žádné slušné upozornění na chybu nikdy nebylo bráno jako buzerace, jsme rádi, že nám pomáhate.
Procházíme všechny recepty a kontrolujeme je a opravujeme. Opravujeme tedy i chyby, na které nikdo neupozornil a nikdo tedy nemůže vědět, že byly opraveny. Zbavili jsme se duplicit, stihla se i opravit kategorie Vánoční recepty a zmizely i nesmyslné recepty pro děti, nyní se pracuje na bezmasích a vegetariánských receptech a také na kategorii Vepřové maso. Procházíme, ale všechny recepty i ty, které se po kontrole ukážou jako bezchybné, těžko tudíž můžete vidět nějaký výsledek.
Děkujeme za pochopení, věřte, že se tu určitě nenudíme ;-)
Už je to docela dost velká nuda :-( ,nové je snad jen video od Davida ve videokuchařce.Chat se dá považovat za totálně zbytečný,pár nových diskuzí,většinou od těch nespokojených :-( nebo kritika nespokojených těmi ,,rádoby,, :-| spokojenými.Tisk receptů na nic.Slíbené bylo i seřazení nových(podle nejnovějších),aby se nemuselo rozklikávat(stáří,abecedně...) a o žebříčkách v hodnocení nemluvím už vůbec-ty bych zrušil z fleku... :-$ .Narážím často na připomínky v komentářích,které nebyly stejně nic platné... a přestává mě bavit na ně upozorňovat znova,přijde mi to jako buzerace vedení :-( .
Recepty přidávám,mám jich spoustu a přijde mi škoda si na nich ,,sedět,, ,myslím,že některé jsou docela vydařené.Fotím,protože mě k tomu stará ,,parta,, dovedla díky bývalé(bohužel)fotogalerii a jsem už tak naučený...,ale na pustém ostrově by to snažení vyšlo asi nastejno :-( .... :-S .
...jak napsala Zita : ,,Alespoň se snažili........ .,,