Tvaroh nikdy nezklame, ať už se pustíte do pečení bábovky, přípravy lívanců nebo tvarohových šátečků. Možná vás až překvapí, v kolika různých receptech jej lze použít.
Všichni si rádi upečeme bábovku na mnoho způsobů. Bábovka je díky tvarohu mnohem vláčnější a den po upečení bude stejně měkká jako po vytažení z trouby.
Klasické palačinky známe všichni. S tvarohem přímo v těstíčku ale chutnají ještě lépe! Dejte si k nim domácí marmeládu nebo zmrzlinu a už nebude chtít jiné.
Ovocné knedlíky z tvarohového těsta nejsou jenom letní záležitostí. Stačí vyndat zásoby mraženého ovoce! Pokud spěcháte, zvolte místo klasických knedlíků tvar šišky a výborný oběd budete mít na stole za chvilku.
Křupavé a dozlatova upečené šátečky přijdou vhod během všedního dne k snídani i na svačinu. Džem nebo ovoce snadno nahradíte i šunkou a sýrem. Velcí milovníci jídla mohou vyzkoušet i vlastní masovou či zeleninovou náplň.