Autor:

Zvěřinová svíčková bez pečení

90 minut PT0H90M
Střední
Porce: 4
Ingredience
Špek  
Zvěřina  
Cibule  
Bobkový list  
Tymián  
Sůl  
Pepř mletý  
Jalovec  
Nové koření  
Hořčice plnotučná  
Smetana na vaření  
Celer  
Mrkev  
Hladká mouka  
Cukr  
Ocet  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Zvěřina

1) Přivedeme vodu k varu, vložíme celou cibuli, bobkový list a zvěřinu. Vaříme do změknutí.
2) Na pánvi osmahneme nakrájený špek, přidáme nastrouhanou mrkev a celer, přidáme tymián, nadrcený jalovec a nové koření.
3) Když je zelenina vydušená doměkka, vybereme z vývaru cibuli, tu přidáme k zelenině, a bobkový list.
4) Zeleninu i se špekem rozmixujeme, maso obereme od kostí, větší kousky nakrájíme, vrátíme zpět do vývaru a přilijeme namixovanou zeleninu, přivedeme k varu.
5) Do omáčky přidáme smetanu, zajíšíme hladkou moukou, dosolíme, dopepříme, případně můžeme přidat trochu cukru a octu.
6) Podáváme s houskovým knedlíkem.
7) Dobrou chuť. :-P

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Barevné přílohy k pečínkám 4 recepty na výborné přílohy k pečínkám Články z

Komentáře k receptu: Zvěřinová svíčková bez pečení

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Krásná pleť bez vrásek? Jezte brokolici a mandle! Krásná pleť bez vrásek? Jezte brokolici a mandle!
Největší mýty o mase a hubnutí: Je plné antibiotik a barva hraje roli Největší mýty o mase a hubnutí: Je plné antibiotik a barva hraje roli
Jak zažít orgasmus, který bude trvat celou dlouhou minutu Jak zažít orgasmus, který bude trvat celou dlouhou minutu
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web