Autor:

Zvěřinová svíčková bez pečení

90 minut PT0H90M
Střední
Porce: 4
Ingredience
Špek  
Zvěřina  
Cibule  
Bobkový list  
Tymián  
Sůl  
Pepř mletý  
Jalovec  
Nové koření  
Hořčice plnotučná  
Smetana na vaření  
Celer  
Mrkev  
Hladká mouka  
Cukr  
Ocet  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Zvěřina

1) Přivedeme vodu k varu, vložíme celou cibuli, bobkový list a zvěřinu. Vaříme do změknutí.
2) Na pánvi osmahneme nakrájený špek, přidáme nastrouhanou mrkev a celer, přidáme tymián, nadrcený jalovec a nové koření.
3) Když je zelenina vydušená doměkka, vybereme z vývaru cibuli, tu přidáme k zelenině, a bobkový list.
4) Zeleninu i se špekem rozmixujeme, maso obereme od kostí, větší kousky nakrájíme, vrátíme zpět do vývaru a přilijeme namixovanou zeleninu, přivedeme k varu.
5) Do omáčky přidáme smetanu, zajíšíme hladkou moukou, dosolíme, dopepříme, případně můžeme přidat trochu cukru a octu.
6) Podáváme s houskovým knedlíkem.
7) Dobrou chuť. :-P

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Anglický masový páj Mleté maso - nekonečno možností Články z

Komentáře k receptu: Zvěřinová svíčková bez pečení

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web