Autor:

Zelný salát ,, KUJEBÁK ’’

Ingredience
Moravské uzené 100 g
Brambory
celé,neloupané
120 g
Kysané zelí
bílé
80 g
Cibule 1 ks
Salátová majonéza Spak 100 g
Zelené olivy 20 g
Dochucovací směs
dle chuti sůl,pepř bílý,mletý SPAK,ocet,strouhaný křen SPAK
 

Postup přípravy:

Brambory uvaříme a oloupeme. Uzené, brambory a cibuli nakrájíme na kostky, olivy nakrájí-me na plátky. Ze „šumavské majonézy Spak“, láku a koření připravíme marinádu.
Salátové komponenty smícháme opatrně s marinádou a necháme odležet.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Pivní vafle Vafle 5x jinak Články z

Komentáře k receptu: Zelný salát ,, KUJEBÁK ’’

Komentáře

  1. Januška 69   08.09.2012 | 14:36 | reagovat |

    V postupu se nějak zapomělo na zelí. :-\

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Domácí koblihy: Jsou nadýchané a hříšně dobré! Domácí koblihy: Jsou nadýchané a hříšně dobré!
Jaké cvičení se pro vás hodí? Raci by měli běhat, Střelci tančit a Býci boxovat Jaké cvičení se pro vás hodí? Raci by měli běhat, Střelci tančit a Býci boxovat
Petra Vacka věšeli háky za kůži na zádech! Proč? Petra Vacka věšeli háky za kůži na zádech! Proč?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web