Autor:

Zelné placky

Snadné
Ingredience
Kysané zelí 1 kg
Hladká mouka  
Sůl  
Rostlinný olej  

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy

Na vál vysypeme kysané zelí a zasypeme hladkou moukou. Vzniklou hmotu prohněteme, až se přestane lepit. Potom vyválíme tenkou 2-3 mm vrstvu, nakrájíme na obdélníčky 2×6 cm nebo na jiné obrazce a pečeme po obou stranách na rozpáleném oleji dozlatova. Podle chuti přisolíme.
Podáváme s bylinkovým čajem, pivem, nebo bílým vínem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Bagety s grilovaným kuřetem Připravte sobě i dětem lahodné a zdravé sendviče Články z

Komentáře k receptu: Zelné placky

Komentáře

  1. judita klimentová   08.03.2009 | 14:22 | reagovat |

    chci se zeptat, je možné placky pouze upéctv troubě? nemám ráda smažené:)díky

  2. Anonym   10.09.2007 | 16:28 | reagovat |

    mohou se dělat i z hlávkového zelí

  3. Monika Weglarz   02.07.2006 | 20:22 | reagovat |

    tohle je vyborny a jednoduchy recept - dekuji!

  4. Eva   19.04.2006 | 9:08 | reagovat |

    Magdi, stačí i trochu odvahy, zadělej běžné kynuté těsto, raději se sádlem či lépe škvarkovým sádlem a přidej tam kysané zelí. (hl. mouka, vlažné mléko+kvásek+kostka cukru, sádlo, vejce, sůl další koření dle výběru). Potírej sádlem či vejcem

  5. Tereza Jarčušková   19.04.2006 | 7:05 | reagovat |

    Magduš, neviem, aké placky máte na mysli, u nás sa robia z kysnutého cesta s hlávkovou kapustou. Hľadajte pod názvom Šarišské zelníky.

1 2 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci! Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci!
5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit 5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit
Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně? Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web