Autor:

Zeleninový salát s Uchem Jidášovým (houba)

Střední
Ingredience
Okurka salátová
I se slupkou
1 ks
Červená paprika 1 ks
Pórek
Na slabé kroužky
 
Cukr 1 lžička
Sůl  
Olej 3 lžíce
Chilli 1 lžíce
Jidášovo ucho
Vařené
 
Nakládaná kukuřice  

Postup přípravy:

Zařazení: Zdravě i chutně, Salát

Okurku nakrájíme na kostičky, papriku taky, pórek na slabé kroužky, promíchat, osolit, ocukrovat a nechat vyplakat. Zelenina si krásně pustí šťávu. Po 2 - 4 hodinách vmíchat vařené, nakrájené ucho a sterilovanou kukuřici. A teď ten hlavní fígl – ohřát olej a dát do něj lžíci chilli, nechat zahřát až začne chilli hnědnout, vzít cedník, dát do něho ubrousek a čistým olejem zalít zeleninu.

Promíchat a nechat asi hodinu uležet. Salát překvapí nejprve sladkou chutí, potom slanou a na konec pálí jako čert, pikantní, gustovní záležitost.

Já jsem dala jen 1 lžičku chilli s vrchem, stačila.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)

Komentáře k receptu: Zeleninový salát s Uchem Jidášovým (houba)

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web