Autor:

Zelenina grilovaná v troubě

60 minut PT0H60M
Snadné
Porce: 6
Ingredience
Lilek 1 ks
Cuketa 1 ks
Sekaná rajčata
drobnější
6 ks
Paprika - bílá 3 ks
Anglická slanina 150 g
Olivový olej
na vymazání zapékací mísy
5 ml
Koření - Grilovaná zelenina  
Sýr
jákýkoliv
 

Postup přípravy:

Veškerou zeleninu omyjeme, pokrájíme na kousky (lilek zbavíme semínek), nasypeme do vymazané zapékací mísy, smícháme s pokrájenou slaninou, strouhaným sýrem a kořením, zakryjeme alobalem a dáme do trouby, která je vyhřátá na 200°C.
Alobal sundáme, když zelenina pustí šťávu a necháme vše grilovat asi 15 minut.
Podáváme s těstovinami, nebo s chlebem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
4+
2.5 2 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 4+ (hodnoceno 2x)

Komentáře k receptu: Zelenina grilovaná v troubě

Komentáře

  1. Jay   23.02.2014 | 15:28 | reagovat | závadný

    Lilek zbavime seminek?Cuketu,ne? :-\ ;-)

  2. Ivana Přikrylová   25.05.2011 | 16:11 | reagovat | závadný

    Dělám stejně, jen ještě přidávám olivy a žempiony.Sýr mi připadá nejchutnější Niva nakrájená na kostičky

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web