Autor:

Zapečené houbové tajemství

Snadné
Ingredience
Těstoviny
uvařené
 
Sádlo 2 lžíce
Cibule
středně velká
1 ks
Čerstvé houby
300-400
400 g
Hlávkové zelí 100 g
Sůl 1 špetka
Drcený kmín 1 špetka
Kostka
Bazalka a česnek - Vitana
1 ks
Sojová omáčka 2 lžíce
Balkánský sýr 50 g
Sýr Niva 100 g
Smetana 1/2 l

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Z těstovin, Z hub

Na sádle zpěníme nahrubo nakrájenou cibuli, přidáme houby a kmín a cca 15 minut dusíme. Přidáme nakrájené hlávkové zeli, sojovou omáčku a osolíme. Dusíme dalších cca 10-15 min. Poté přidáme balkánský sýr, nivu a kostku Vitany. Hned, jak se sýry rozpustí, nalejeme směs do předem vymazané zapékací mísy a smícháme s těstovinami. Zalejeme smetanou. Dáme zapéct do trouby, až jsou těstoviny na povrchu dozlatova upečené.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Sýrové fondue Fondue - společenská záležitost Články z

Komentáře k receptu: Zapečené houbové tajemství

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Dcera Cindy Crawford vypadá jak její matka! Podívejte se na další děti slavných Dcera Cindy Crawford vypadá jak její matka! Podívejte se na další děti slavných
Gábi se nebojí zeptat: Podívejte se, jak sex koučka učí masáž penisu Gábi se nebojí zeptat: Podívejte se, jak sex koučka učí masáž penisu
Elegantní i bláznivé: Jaké nehty budou letos trendy? Elegantní i bláznivé: Jaké nehty budou letos trendy?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web