Autor:

Zapečené brambory z Krkonoš

Snadné
Ingredience
Brambory 1 kg
Cibule
Kysané zelí
(Sáček)
1 ks
Kabanos
(300-500 g)
500 g

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Z brambor

Brambory uvaříme ve slupce, necháme vychladnout, oloupeme a pokrájíme na kolečka. Cibuli nakrájíme na půlkolečka, kabanos na kolečka a obojí osmahneme na pánvi, přidáme zelí, brambory a promícháme. V troubě asi 30 minut zapečeme a podáváme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
2
4 1 5 1
Chuťovky na topinky - 4 recepty na tatarák Články z

Komentáře k receptu: Zapečené brambory z Krkonoš

Komentáře

  1. Troll_cz   17.10.2012 | 19:45 | reagovat |

    Sice jsem nikdy neslyšel, že by se takhle brambory u nás v Krkonoších dělaly, ale chutnají výborně. Lepší, než jsem čekal. :-) A snadné!

  2. Troll_cz   17.10.2012 | 13:32 | reagovat |

    Blby dotaz od chlapa - zeli se mysli kysane a bile? doufam, ted jsem ho tam dal. :-)

  3. Ela   15.11.2007 | 8:49 | reagovat |

    Dotaz, není zádné pojidlo, směs během zapečení promíchat?

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje? Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje?
Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky! Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky!
Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět? Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web