Autor:

Zapečené brambory z Krkonoš

Snadné
Ingredience
Brambory 1 kg
Cibule
Kysané zelí
(Sáček)
1 ks
Kabanos
(300-500 g)
500 g

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Z brambor

Brambory uvaříme ve slupce, necháme vychladnout, oloupeme a pokrájíme na kolečka. Cibuli nakrájíme na půlkolečka, kabanos na kolečka a obojí osmahneme na pánvi, přidáme zelí, brambory a promícháme. V troubě asi 30 minut zapečeme a podáváme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
2
4 2 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 2 (hodnoceno 2x)
Červená řepa s křenem a jablky Zavařovat můžete i v zimě! Články z

Komentáře k receptu: Zapečené brambory z Krkonoš

Komentáře

  1. Troll_cz   17.10.2012 | 19:45 | reagovat | závadný

    Sice jsem nikdy neslyšel, že by se takhle brambory u nás v Krkonoších dělaly, ale chutnají výborně. Lepší, než jsem čekal. :-) A snadné!

  2. Troll_cz   17.10.2012 | 13:32 | reagovat | závadný

    Blby dotaz od chlapa - zeli se mysli kysane a bile? doufam, ted jsem ho tam dal. :-)

  3. Ela   15.11.2007 | 8:49 | reagovat | závadný

    Dotaz, není zádné pojidlo, směs během zapečení promíchat?

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web