Zapečené brambory z Krkonoš

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      kg brambory
    • 1
      cibule
    • 1
      ks kysané zelí (Sáček)
    • 500
      g kabanos (300-500 g)

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Brambory uvaříme ve slupce, necháme vychladnout, oloupeme a pokrájíme na kolečka. Cibuli nakrájíme na půlkolečka, kabanos na kolečka a obojí osmahneme na pánvi, přidáme zelí, brambory a promícháme. V troubě asi 30 minut zapečeme a podáváme.
Zařazení: Pokrmy Z brambor
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Troll_cz
    Troll_cz |

    17. 10. 2012 19:45

    Sice jsem nikdy neslyšel, že by se takhle brambory u nás v Krkonoších dělaly, ale chutnají výborně. Lepší, než jsem čekal. :-) A snadné!

  • Troll_cz
    Troll_cz |

    17. 10. 2012 13:32

    Blby dotaz od chlapa - zeli se mysli kysane a bile? doufam, ted jsem ho tam dal. :-)

  • Ela
    Ela |

    15. 11. 2007 08:49

    Dotaz, není zádné pojidlo, směs během zapečení promíchat?