Autor:

Zapečená pohanka se žampiony

Střední
Ingredience
Pohanka
Lámanka
 balíček
Cibule
Anglická slanina 100 g
Žampiony 200 g
Kmín  
Masox
Pepř mletý  
Česnek  
Eidam sýr 100 g
Sýr Niva 50 g
Máslo
a strouhanka na vymazání pekáčku
 

Postup přípravy:

Zařazení: Chuťovky

Pohanku uvaříme podle návodu spolu se slepičím bujonem. Kostičky anglické slaniny opečeme, přidáme kostičky cibule, opečeme. Přidáme plátky česneku a plátky žampionů, kmín. Lehce opečeme, vmícháme pohanku. Případně přidáme tolik vody, aby se směs dala rozetřít.

Přendáme do pekáčku, zapečeme dozlatova. Posypeme strouhanými sýry a vložíme pekáč zpět do trouby, aby se sýry rozpustily.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1

Komentáře k receptu: Zapečená pohanka se žampiony

Komentáře

  1. fanynka12345   02.12.2012 | 13:42 | reagovat |

    Nebola som veľký fanúšik pohánky, ale chcela som sa zbaviť zvyšku balíčka, tak som jej dala druhú šancu. A dokonca mi aj začala chutiť :D S bujónom to má hneď prijateľnejšiu chuť, menej "petrolejovú". Miesto slaniny som tam dala lovecký salám. Super :)))

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci! Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci!
5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit 5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit
Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně? Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web