Žampiony smažené v těstíčku

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 300
      g nákládané žampiony
    • 1
      šálek mléko
    • 2
      lžíce bílé víno
    • 1
      ks vejce
    • 1
      ks žloutek
    • 1
      špetka sůl
    • 3
      lžíce polohrubá mouka
    • rostlinný olej
    • tatarská omáčka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
V hlubší misce připravíme z mléka, vína, vejce, žloutku, soli a polohrubé mouky hladké těstíčko jako na palačinky. Okapané žampiony obalujeme v těstíčku a smažíme po všech stranách ve větší vrstvě rozehřátého oleje. Podáváme s tatarskou omáčkou.
Zařazení: Pokrmy Z hub

Komentáře k receptu

  • Jarush Cafourková
    Jarush Cafourková |

    26. 6. 2007 18:05

    tak žampiony na tenhle způsob mi chutnaly:) jen mi tam neco málo chybělo...ale doporučuju