Autor:

Žampionovo-hermelínová pomazánka

Střední
Ingredience
Žampiony 250 g
Cibule 1 ks
Hermelín 1 ks
Pepř mletý  
Sůl  
Majonéza
1 menší sklenička
 

Postup přípravy:

Zařazení: Chuťovky, Pomazánky

Žampiony a hermelín nastrouháme nahrubo. Na másle zpěníme cibulku, přidáme nastrouhané žampiony a dusíme, až pustí všechnu vodu. Do vařících žampionu vmícháme nastrouhaný hermelín a dobře zamícháme, aby se rozpustil. Osolíme a opepříme, nakonec vmícháme majonézu.

Mažeme na chlebíčky, ale hodí se i na tmavé pečivo. Nejvíce mi chutnají obložené plátkovým sýrem, vajíčkem a rajčetem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Žampionovo-hermelínová pomazánka

Komentáře

  1. recepty73   23.09.2011 | 12:27 | reagovat |

    ...není pro děti...

    1. Tereza T   23.09.2011 | 13:17 | reagovat |

      Opraveno, díky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web