Autor:

Yorkshirský pudink se žervé

Střední
Ingredience
Vejce 2 ks
Sůl  
Polohrubá mouka 150 g
Mléko 300 ml
Žervé  
Šunka  
Petrželka  

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Ostatní, Pro děti

Rozšleháme vejce, špetku soli, polohrubou mouku a mléko. Asi 10 minut necháme odpočinout. 8-12 formiček vymažeme, naplníme a v troubě při 250 °C pečeme asi 12 minut.

Vychladlé pečivo zdobíme žervé, šunkou, petrželkou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Castagnaccio do skla Energie na talíři Články z

Komentáře k receptu: Yorkshirský pudink se žervé

Komentáře

  1. Luboš Pavlán   17.11.2007 | 13:03 | reagovat |

    Hotový yorkshirský pudink se podobá palačince jen velmi vzdáleně. Obvykle se peče na vymaštěném plechu nebo v pekáči, kraje vyběhnou hodně vysoko a po celé ploče těsta se při pečení vytvářejí velké bubliny podobné "České středohoří" v malém.

  2. Eva Červenková   01.07.2007 | 18:59 | reagovat |

    ano, je to podobné palačinovému těstu, díky vejcím je trochu nafouknuté, mazlavé není

  3. Zdenka Korábová   29.06.2007 | 8:42 | reagovat |

    Má to vypadat jako palačinkové těsto? Ten poměr mléko mouka mi tak připadá, nezkoušela jsem to - prosím o doplnění, zda upečené těsto po upečení mazlavé až sražené

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Cvičíte jógu, abyste zhubli? Blbost, tvrdí lektorka! K čemu se hodí? Cvičíte jógu, abyste zhubli? Blbost, tvrdí lektorka! K čemu se hodí?
5 andělů, kteří vám pomůžou najít a udržet lásku 5 andělů, kteří vám pomůžou najít a udržet lásku
Jak se nejlépe ubránit v zimních měsících nachlazení Jak se nejlépe ubránit v zimních měsících nachlazení
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web